Fată drăguță #10

Ai ieșit de la muncă după o zi obositoare și ai poftă de o bere. Nu ai cu cine să o împărtășești, dar te duci oricum la barul nou din drumul spre casă.

Intri, te uiți de locuri libere, dar localul e plin; e seara deschiderii. Vezi un cuplu plecând de la bar și eliberează două scaune. Te așezi pe unul dintre ele și înainte să apuci să ridici privirea, o domnișoară îți apare în față și te întreabă ce bei. Un pic blocat de frumusețea ei, îi răspunzi pe un ton mirat că vrei o bere. Zâmbește și te servește cu o halbă plină ochi.

Pleacă să servească și alți clienți, iar în 10 minute e din nou în fața ta, spunându-ți cum o cheamă și punând diverse întrebări despre tine. Porniți o conversație, mai iei o bere, și îți zici în gând ce bine e că nu ai plecat direct acasă unde ai fi stat singur, uitându-te la seriale în chiloți.

La un moment dat, îți spune că tura ei se termină la 11 și te întreabă dacă ai planuri după. Îi spui că nu ai nimic de făcut și te întreabă dacă vrei să o conduci acasă, îți zice că stă aproape. Accepți și mai iei o bere, așteptând nerăbdător ora 11. La 11 fără un sfert, se pregătește de plecare și tu îți plătești consumația. Își ia geaca, geanta, și iese de după bar. Când o vezi, ochii îți cad pe picioarele ei; observi cu stupoare că poartă blugi rupți.

O rogi să aștepte un minut până fugi la toaletă, iar când nu se uită, te pierzi în mulțime și ieși din local. Te duci acasă și te uiți toată noaptea la seriale în chiloți.

nope

Citește despre alte fete drăguțe »

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.