• Home
  • Diverse
  • Nu știi niciodată la ce să te aștepți de la un credincios

Nu știi niciodată la ce să te aștepți de la un credincios

Acum două săptămâni am creat Copilul lui Dumnezeu, o pagină prin care expun în forma lor exactă diverse lucruri ce țin de mentalitatea credincioșilor. Dacă un credincios crede că sfințindu-și mașina va fi mai în siguranță, exact asta voi publica, o imagine în care scrie “Dumnezeu are mai multă grijă de mine dacă îmi sfințesc mașina”, ideea fiind că odată ce vezi ceva în care crezi așezat clar în fața ochilor, reușești să vezi și ridicolul acelei credințe. De exemplu:


Chestii complet ridicole, nu? Le vezi și instantaneu îți dai seama că sunt stupide. Ei bine, s-ar părea că nu e chiar așa. Am zis în anunțul lansării că nu cred că are nevoie de o introducere, dar am fost surprins să descopăr că m-am înșelat.

Eram plăcut surprins că sunt mulți oameni care dau Like la poze și la pagină, oameni de toate vârstele. Îi spuneam asta și Jumătății, până când m-a întrebat dacă nu cumva oamenii ăia sunt credincioși cărora realmente le plac pozele fiindcă corespund cu ce cred ei și nu văd o problemă în asta. Am râs, am zic că nu se poate, nu ai cum să le vezi în fața ochilor și să nu realizezi că sunt ridicole. M-am înșelat. M-am uitat la câțiva dintre oamenii ăia și așa e, mulți dintre ei erau credincioși.

Am fost puțin bulversat și dezamăgit de ei, până am realizat că e de fapt un lucru bun. Credincioșii sunt audiența țintă, pentru ei e pagina, de la restul poate doar mai smulg un zâmbet când văd pozele. Faptul că au dat Like la pagină nu înseamnă decât că vor vedea și poze viitoare și la un moment dat ceva poate o să facă *click* și se vor uita mai atenți la ce scrie acolo. Și e un prim pas, un început. Extrem de mic, dar e ceva. Așa scapi de ideile astea, de la lucruri foarte mici și în perioade îndelungate.

În momentul de față, dacă intră cineva pe pagină, nu cred ca e posibil să nu realizeze despre ce e vorba. Am scos deja “the big guns”, nu cred că există oameni printre cei care continuă să dea Like paginii care să vadă unele imagini și să zică “corect, în regulă”.

Sper…

Alte articole:

8 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.