• Home
  • Diverse
  • România, prima țară din lume care scapă definitiv de incendii

România, prima țară din lume care scapă definitiv de incendii

Conform domnului Corneliu Bichineț de la PMP, care se laudă că a condus Vasluiul timp de 12 ani (în locul lui nu știu dacă aș vrea să știe mulți oameni asta), România a scăpat în sfârșit de pericolele de incendiu. Hai să vedem ce zice:

Întrebat de ce a votat împotrivă, domnul Bichineț explică că proiectele de lege se votează conform aprecierilor pozitive sau negative pe care le primesc, adică fiecare votează cum consideră că e bine. Ceea ce nu e cam în niciun fel un răspuns la întrebarea care i-a fost adresată, dar trecem peste.

Din restul conversație înțelegem că Corneliu Bichineț e un retardat mintal care abia-și mai ține scuipatul în gură și e un miracol că nu uită să respire. Deficitarul ăsta nici nu știe ce a votat, dar e foarte încrezător în el. El a auzit cuvântul “stropitoare” și a crezut că e vorba de oameni care în cazul unui incendiu ar veni cu niște stropitori clasice, din-alea de udat florile, să stingă focul. Omul literalmente despre asta a crezut că e vorba: “la Bamboo voiai să iasă [DJ-ul] cu stropitoarea?”

Apoi se contrazice: “O măsură de siguranță în plus nu credeți că ar fi fost utilă?”“Ba da, dar dacă așa s-a votat, asta e.” Apoi i se spune că totuși a votat împotrivă, iar el încearcă pierdut să se scape, spunând că nu vrea să dezvăluie cum a votat. Apoi i se spune că s-a votat în unanimitate, deci și el a votat împotrivă. Apoi se satură de întrebări și practic spune că a votat împotrivă pentru că așa a vrut puțulica lui. Pentru că în România poți face asta. Nu trebuie omul să dea explicații nimănui, doar a condus Vasluiul timp de 12 ani. Ce e cu toate întrebările astea? La noi “plm nush” e un răspuns valid.

În final, mormolocul ne asigură că în România nu vor mai fi incendii. Niciodată, pur și simplu nu vor mai fi. Explicația probabil e tot pentru că așa vrea puțulica lui, nu știu. Brusc, România a scăpat de grija incendiilor. Cine mai e ca noi?

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.