Olivia Steer, atacată violent în direct

Oameni buni, nu știu dacă ați văzut, dar în emisiunea Vorbește lumea de joi dimineață de la PRO TV a fost invitată Olivia Steer și Mihai Craiu, un medic pediatru. Sunt șocat că nu a fost întreruptă emisia în momentul în care domnul Craiu a început efectiv să o distrugă pe distinsa doamnă Steer. Vă spun, așa o bătaie n-am mai văzut până acum televizată la noi. Olivia a început devreme să dea semne că nu mai rezistă măcelului, și până la finalul segmentului arăta de parcă ar fi plesnit-o o locomotivă. Nu știu ce s-a mai întâmplat după segment, dar îmi imaginez că Olivia Steer a fost culeasă de pe jos și transportată cu targa de acolo. Domnul Craiu a fost pur și simplu brutal. Luați de vă minunați:


Acum lăsând gluma la o parte, nu vă spun cât de bine m-a făcut să mă simt filmul ăsta. Pur și simplu mi-a luminat ziua să o văd pe troglodita aia cum se scremea să-și păstreze cumpătul, zvârcolindu-se la fiecare cuvânt al stimabilului, ca și cum ar sta pe ace. Serios, uitați-vă la ea în primele minute și apoi dați la final, o să vedeți altă femeie. Olivia Steer a fost școlită, doamnelor și domnilor, în direct, în fața întregii țări.

P.S. Doamna Steer și-a închis pentru moment atât pagina cât și profilul de Facebook. Așteptăm să le publice din nou după ce se gândește cum să ne explice că de fapt ea a ieșit victorioasă din discuția cu sclavul ăla al industriei farmaceutice.

BONUS – O baladă care să vă ungă sufletul:

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.