• Home
  • Diverse
  • Trebuie să rezolvăm problemele, dar nu chiar acum, că nu ne afectează personal

Trebuie să rezolvăm problemele, dar nu chiar acum, că nu ne afectează personal

Se dă știrea asta: → Medicul Cornel Mercuț – plimbat ore întregi între spitale, după un AVC

Soţia medicului Cornel Mercuț a tras un semnal de alarmă asupra carenţelor din sistem, care pot ucide, şi a spus că această experienţă a fost o adevărată cursă contra cronometru, în care a înțeles că în Craiova se poate muri cu zile.

Aoleu, ce șoc a avut săraca atunci când a aflat că sistemul medical e mizerabil. Sunt sigur că nu avea nici cea mai vagă idee, și ea și soțul ei fiind medici de ani buni.

Pe o pagină de socializare, dr. Georgeta Mercuț a spus că experiența trăită alături de soțul său „a fost o adevărată cursă contra cronometru în care am înțeles că în Craiova se poate muri cu zile pentru că unii medici ocupă posturi nemeritate“.

NU CRED AȘA CEVA! Doamna doctor Georgeta Mercuț, cu ocazia problemelor de sănătate ale soțului ei, a descoperit că în Craiova există medici care ocupă posturi nemeritate și a căror incompetență poate duce la pierderi de vieți. Eu nu cred așa ceva, cum să fie posibil?!

Cam așa. Știm de problemele astea, fie contribuim activ la ele fiind genul ăla de medici incompetenți ori corupți, fie contribuim stând cu mâinile în sân în loc să facem ceva atunci când vedem astfel de medici, apoi când problemele astea ne afectează direct, “vai, nu se poate, să se facă ceva, mor oameni cu zile.”

2019

În altă ordine de idei, cum am citit primul paragraf al articolului, cum m-am dus cu gândul la Curb Your Enthusiasm.

Un medic craiovean care a suferit un accident vascular cerebral şi a ajuns în Urgenţa spitalului în care lucrează de peste 25 de ani s-a lovit de aceleaşi lipsuri pe care le reclamă orice pacient.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.