Fată drăguță #13

Fată drăguță, o vezi șezând lângă patul tău îngrijorată. Nu știi cine e, unde ești, sau cum ai ajuns acolo. Afli că te-a lovit cu mașina când traversai strada și te-ai lovit cu capul de asfalt în urma accidentului. Asta se întâmpla acum trei zile, iar acum ești la spital, timp în care nu a plecat de lângă patul tău, așteptând să îți revii.

Te gândești că fața ei e cel mai frumos lucru pe care l-ai fi putut vedea la ieșirea din comă, dar nu îi zici nimic. Ești încă foarte slăbit, dar legătura dintre voi e destul de puternică încât să te mențină oarecum energic într-o discuție de câteva ore cu ea. Ți se pare stupid, dar te gândești în sinea ta că ai alege oricând să faci accidentul știind că asta o va aduce pe ea în viața ta.

Se scuză pentru a se duce la toaletă, dar înainte de asta se duce la geam să tragă jaluzelele. Se uită timp de câteva secunde pe geam și suflă indignată pe nas. Se întreabă cu voce tare “cum să se mai vindece oamenii când vis-a-vis de spital e o antenă 5G”. Se uită la tine și îți spune zâmbind că speră să te simți bine cât mai repede, “până nu își face antena efectul, că e grav”. Își ia geanta și se duce la toaletă.

Scoți repede perfuzia și cobori din pat, aproape pierzându-ți echilibrul. Reușești cu greu să te îmbraci și pleci de acolo grăbit și șchiopătând, ignorând asistenta care strigă la tine să te întorci.

Citește despre alte fete drăguțe »

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.