• Home
  • Diverse
  • Fetele pentru care bărbații sunt o dezamăgire constantă

Fetele pentru care bărbații sunt o dezamăgire constantă

Vedeam zilele trecute la o mândră pe Facebook un text despre cum bărbații fideli sunt ca oamenii afectați de COVID-19, știi că există dar nu cunoști niciunul. Drăguț. Genul de chestie pe care am tot văzut-o de-a lungul timpului la biete domnițe care pur și simplu nu reușesc să găsească un bărbat ca lumea, că toți le înșală, le părăsesc, și așa mai departe, nu știu.

Fetelor, hai să vă spun un secret: bărbații pe care îi întâlniți sunt cei pe care îi atrageți. Dacă vrei un bărbat frumos, inteligent, amuzant, care să te respecte și să nu te înșele, nu știu ce șanse ai să faci asta în club după ce ți-ai băgat capul în găleata cu machiaj și ai tras o țoală sexy pe tine. Sigur, îl poți găsi și acolo, știu asta pentru că și eu am fost prin cluburi după fete după Marea Despărțire de anul trecut, iar eu sunt un bărbat frumos, inteligent, amuzant, care te respectă și nu te înșală (lasă-mi numărul în comentarii și poate aranjăm ceva). Nici aplicațiile ca Tinder nu știu cât de bune sunt pentru așa ceva, din ce îmi spun prietenele care folosesc aceste aplicații, dar chiar și acolo poți cunoaște totuși bărbați ca lumea. Din nou, știu asta fiindcă eu am fost bărbatul ca lumea pe care l-au cunoscut altele pe astfel de aplicații și n-am făcut un sondaj, dar indubitabil viețile lor au fost semnificativ îmbunătățite prin simplul fapt că am fost eu în ele (în viețile lor…) la un moment dat.

Ce vreau să zic e că contează unde te afișezi, cum te afișezi, și ce oferi la schimb pentru acel bărbat „perfect”. Am văzut multe femele plângându-se de-a lungul timpului că nu găsesc un anume tip de mascul, dar ele nefiind interesante poate pentru tipul respectiv de mascul. Sigur, corpul și fața potrivită vor atrage mulți flăcăi, dar oricât de bine ai arăta și oricât de bine ai manipula organe, pentru unii nu e suficient și se plictisesc repede de asta. Știu, e șocant, dar aceste animale fără discernământ pe care voi le numiți bărbați se plictisesc la un moment dat doar de sex și nu mai e suficient să îi țină investiți dacă sexul nu e complementat de o minte cât de cât strălucită, că după sex va vrea să și vorbească cu tine. Sigur, nu toți sunt așa, unii vor exact invers, să fii cât mai proastă, să taci din gură, și s-o iei în gură. Ăia nu vor relație, ăia vor un dop pentru penis care să nu-i deranjeze când nu-l folosesc.

Așadar, dacă ți se pare că toți bărbații care se uită la tine nu sunt genul de bărbați care ai vrea să se uite la tine, întreabă-te dacă nu cumva problema e cu ce prezinți tu. Mai mult, dacă pui mâna pe bărbați care sunt așa cum ai vrea să fie dar nu reușești să ții de ei, întreabă-te dacă nu cumva problema e cu ce oferi tu (ori nu oferi). Poate nu bărbații trebuie să se schimbe ca să fii tu fericită, poate tu trebuie să te schimbi în așa fel încât să atragi (și să reții) bărbați care te pot face fericită. Acum nu zic neapărat să te schimbi de dragul altora, fii tu însăți și toate cele, doar că ce vrei tu ar putea necesita o schimbare din partea ta, fie că-ți place sau nu. De altfel, de ce nu poate schimbarea să fie un lucru pozitiv care să te îmbunătățească ca persoană? Pentru tine în primul rând, apoi restul va urma de la sine.

Me judice.

P.S. Bine-nțeles că și reciproca e valabilă, că și de la bărbați auzi des că „toate-s la fel” și alte asemenea.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.