Jocul măștilor – Ava Blanche

O prietenă bună și-a făcut în sfârșit curajul să publice o carte la care scria de ani de zile.

Nu am citit-o încă, dar din ce am înțeles este o poveste de dragoste cu adolescenți care se țin de mână și ocazional de buze. Plus niște intrigă sau ceva, nu știu.

„Jocul măștilor” urmărește povestea Kaylei Davis și încercările ei de a trece peste amintirea unei nopți ce îi zdruncină adolescența și îi spulberă visurile și planurile de viitor. Este o poveste despre puterea de a merge mai departe, despre greșelile adolescenței, despre căutarea identității de sine, despre cum dragostea poate salva vieți și despre cum persoana potrivită poate lipi la loc toate bucățile dintr-o inimă frântă.

Site-ul de unde puteți comanda un exemplar semnat de mânuța ei este aici. Are și un cont de Instagram unde publică poze cu cărți închise, cărți deschise, cu ea citind cărți, cu cărți pe masa din balcon lângă o ceașcă cu cafea, cu cărți pe masa din sufragerie lângă laptop-ul deschis și o ceașcă cu cafea, cu cărți pe o pătură, cu cărți pe pian, cu cărți așezate peste alte cărți, chestii din-astea. Urmăriți-o ca să vedeți unde va mai pune cărți data viitoare.

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.