• Home
  • Diverse
  • De ce să mergi cu Uber în Craiova în loc de taxi

De ce să mergi cu Uber în Craiova în loc de taxi

Cel mai bun motiv pentru a merge cu Uber în loc de taxi în Craiova e ăsta:

Atât. Când le va explica cineva taximetriștilor ce rol au benzile alea ciudate din mașini, de ce sunt importante, și de ce nu ar trebui să le mai ascundă în spatele banchetei, atunci va fi în regulă și mersul cu taxi. Până atunci, Uber e de preferat din acest motiv minuscul ca bunăstarea ori viețile pasagerilor.

Dragă taximetriști, când doar una din 10 mașini de taxi îți permit să porți centura de siguranță, nu aveți niciun argument favorabil pentru a merge cu voi. Nu mă interesează că voi aveți o hârtie pe care șoferii de Uber nu o au, mă interesează mai mult că ei au centuri de siguranță și voi nu.

Nu mă interesează nici că unii dintre voi sunteți niște ciobani neciopliți care fumați în mașină, nu purtați masca cu clienții, conduceți ca niște idioți, înjurați de față cu clienții, rotunjiți suma la POS fără să cereți permisiune, ori refuzați curse. Nu sunteți mulți așa, în experiența mea cel puțin, și pot tolera chestiile astea uneori când nu am alternative. Dar centura de siguranță? E un pic cam importantă, indiciul e chiar în nume.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.