A sasea zi de scoala

Prima ora – sport.

A doua ora – engleza. Dadui lucrare. Destul de simplu…

A treia ora – romana. Toata ora discutaram in general despre Eminescu si Arghezi. Mi-ar placea ca toate orele de romana sa fie asa. Sa nu scriem nimic. Sa stam si sa ascultam profesoara.

A patra ora – logica. Nu veni profesorul nostru, dar veni un suplinitor… cred…. Un tip tanar, care paru foarte agitat. De ce? Pai pe toata durata orei se plimba non-stop prin fata clasei. Si nu asa, usor, relaxant. Nu domne’, ca la maraton. Cand pleca de la ora parca erau mai largi hainele de pe el. Daca ar fi fost el profesorul nostru il mancam de viu. In ora lui fu ca in pauza, fiecare cu ce-l durea, galagie mare, desi el tot explica pe acolo chestii de logica. Mai zise si el o data, de doua ori sa facem liniste, dar zise de parca ne soptea. Evident ca in zadar. Eu in locul lui creca’ imi pierdeam cumpatul si il pocneam pe unu’ smile.jpg. In fine… scapa nevatamat… (profesorul…).

A cincea ora – geografie. Dormiram discutaram toata ora, in general despre ce o sa invatam anul asta la geografie… Ce e bine e ca nu o sa ne dicteze nimic smile.jpg.

A sasea ora – matematica. Lucrare. Cred ca iau 6-7. Probleme multe, timp putin. Si nu erau tocmai usoare… Desi fu o lucrare predictiva, profesoara vrea sa ne treaca notele no-expression.jpg. Asta mi se pare absurd…

A saptea ora – dirigentia.

Deci, dupa cum vedeti, azi se dormi la greu…

Alte articole:

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.