Balul bobocilor…

Nu mi-a placut. M-am plictisit.

Nu mi-au placut colegii care deodata au devenit fumatori de cand se stiu. Cei care nu fumeaza au inceput sa ceara tigari de la altii si sa traga din tigarile altora. Patetic.

Nu mi-au placut colegii care au venit la bal ca sa bea. Ba unii au vrut chiar sa cumpere whisky. Sa fim seriosi… Unul tot aducea sticle de bere la masa ca sa ne incredem si sa ii impresionam pe restu’ cu cate sticle am baut noi. Vezi domne’ esti “cool” si smecher daca bei ca spartu’ _.jpg.

Eu n-am baut decat o sticla de Coca Cola inainte de a intra un club. De atunci n-am mai baut absolut nimic si nici n-am fumat.

Ca tot vorbim despre fumat: eu n-am fumat niciodata. Ba nici macar n-am pus buzele pe o tigara. Niciodata! Si ma enerveaza cei care imi tot zic ca o sa ma apuc si eu pana la urma, ca asa erau si ei la inceput si acum fumeaza, etc. Doar pentru ca ei nu au putut rezista tentatiei nu inseamna ca si restul lumii sunt la fel de slabi hmm.jpg.

Deci, concluzia este ca balul a fost nasol. Pentru mine cel putin. Pentru mine si pentru cei care nu au baut, nu au fumat. Cei care si-au pastrat principiile morale si nu s-au transformat in alte persoane atunci cand au intrat in club.

Hai sa nu fiu rau, au fost si parti bune. Spectacolul de la etaj, concursul Miss/Mister si in special bunatatile care au urcat pe scena biggrin.jpg. Stiti voi la ce ma refer.

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.