Cum ne ajuta NASA sa o gasim pe Elodia

Acum aflai si eu despre implicarea NASA (da, NASA!) in cautarea lui Elodia.

Dan Diaconescu sustine ca NASA i-a trimis poze facute cu satelitul care sa ii ajute sa o gaseasca pe Elodia.

Bai cand auzi asa ceva iti sta creieru-n loc.

Dupa ce ca se vede foarte clar ca asa zisele poze de la NASA sunt din Google Earth, au mai avut si nesimtirea sa spuna ca pozele au venit si cu un mesaj de la NASA: “Special for OTV-Television”. NASA sta sa o caute pe Elodia. Macar de ar fi o persoana importanta a carei gasiri sa insemne ceva, dar ce-i doare-n fund pe cei de la NASA sa o gaseasca pe Elodia, care e la fel de importanta pentru ei ca si tine, ca mine si ca oricare alt cetatean obisnuit de oriunde.
Daca exista cineva (si sunt 100% sigur ca exista) care sa creada in “povestea” asta cu NASA, inseamna ca e un cretin, un tampit, un idiot si inca o multime de cuvinte care depasesc vocabularul romanesc.

Ma uimeste si faptul ca imbecilii de la OTV au lungiiiiiiit atat de mult povestea asta, ca deja ti-e scarba cand ii vezi. Da-o ba-n ma-sa pe Elodia, ca-i mai zic una acum. Ce rahat ne intereseaza pe noi unde e ea? Trebuie sa stim si unde a tras ultimul vant. Da-o dracu’, lasati-o acolo unde e, treziti-va si faceti ceva productiv.

P.S. Uite aici un post al unui anume Eduard Huidan care m-a amuzat si cred ca o sa va placa si voua.

Alte articole:

3 comentarii

 • Paula

  29/11/2007 la 02:13

  Din pacate, cred ca OTV a resusit sa-si atinga cel putin unul dintre obiective. Si-a castigat notorietate printre oameni care in mod normal n-ar avea de-a face cu..grila sa de programe.
  Din aceea televizune de nisa…din garsoniera lui Diaconescu a ajuns una despre care vorbeste mai tot romanul…

  Reply
 • ihtys

  11/01/2008 la 23:13

  Da, ne plac posturile lui Eduard Huidan.

  Si sa vedeti l-au rugat pe un var de-al meu sa joace in engleza un rol, ca si observator al Nasei,(acuma fabulez :), dar am informatii ca multi martori sau oameni care apar pe acolo sunt de fapt muncitori ai aceleasi teribiliste tembeliziuni(acuma spun adevarul).

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.