“I’m back, baby!”

Acum cateva ore ajunsei acasa. Trebuia sa ajung maine, dar ne-am cam saturat si voiam acasa. La mare a fost mai frumos decat anul trecut, am prins zile numai cu temperaturi de peste 30 de grade. M-am ars putin pe spate si pe fata, dar nimic ce crema nu poate rezolva. In prima zi cand am ajuns am intrat cu telefonul in apa si am stat cam doua ore cu el in buzunar fara sa stiu. Bateria, abonamentul si cardul au supravietuit. Telefonul s-a dus. Acum imi trebuie altul :-L.
In a 3-a zi m-am trezit pe la 6 fara ceva ca sa prind rasaritul. Am cam intarziat putin, dar na. A 4-a zi la m-am trezit la 5:20 si pe la 5:45 erau nori. Am murit de necaz. Poze aveti mai jos.

Ieri dimineata am plecat catre Slanic, Prahova. Mai tarziu am fost la un strand cu apa sarata (natural), langa muntele de sare. Azi dimineata ma imbracai mai gros, luai camera si plecai in salinele subterane (208m adancime), unde sunt 13 grade. Inauntru e superb, nu mi-as fi imaginat niciodata asa ceva. Statui vreo doua ore inauntru, dar trecura imediat. Erau multi oameni acolo, unii mergeau cu biciclete, unii se jucau fotbal pe terenul de fotbal, altii tenis, bedmington, etc. Pozele din saline le puteti vedea mai jos.

La 12 plecai din Slanic si pana pe la 6 de-abia daca facui jumatate din drum. Ne luaram dupa harta si ajunseram pe niste drumuri unde numai cu un 4×4 ai avea curaj sa intri, dar cum masina romaneasca e cea mai tare, trecuram si de acolo, cu chiu cu vai. Mai tarziu loviram un caine, dar din fericire nu il omoraram (cand sa ne uitam de el deja plecase).

Acum, pozele:

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.