Adio!

Maine va avea loc prima incercare de a pune in functiune LHC-ul (cel mai mare accelerator de particule din lume). Daca totul merge bine, grozav! Daca nu, adio, caci s-ar putea sa fim inghititi. La propriu. De o gaura neagra. Ceea ce e nasol.

Voi? Aveti vreo parere despre asta? Sau sunteti indiferenti?

Alte articole:

22 comentarii

 • Lol

  09/09/2008 la 09:38

  adika in 2012!!! si am mai auzit cva in legatura cu anul acesta … atunci cel mai vechi si mare calendar din lume se sfarsesti exact de CRACIUN mai precis in 21 decembrie 2012 cum au zis si la TV peste 4 ani va fi APOCALIPSA:|

  Reply
 • Lol

  09/09/2008 la 09:41

  am auzit ca se face la granita dintre FRANTA si ELVETIA!!! ( ba deki astia sunt niste oamni tampitit .ce ii intereseaza pe eie cum s-a format universul ) niciodata nici o psecie nu o sa stie doar …DUMNEZEU…poti sa ai u ce tehnologie vrei si nu o sa obtii informatiile alea in VECI

  Reply
  • ovisebdan

   09/09/2008 la 13:44

   De ce ii intereseaza? Ce intrebare mai e si asta? Daca experimentul are succes se vor face foarte multe descoperiri in stiinta.

   Nu mai subestima tehnologia, orice e posibil cu ajutorul tehnologiei.
   Acum 50 de ani tot asa ziceau si de mersul pe luna si uite ca tot am ajuns acolo. Nu mai e mult si se va inventa si calatoria in timp asa cum vezi in filme. Atunci cred eu ca ne vom distruge.

   Reply
 • vLd

  09/09/2008 la 10:14

  dak vom intra in gaurza aia neagra .. unde ne vom duce .. dak e sa murim mie ciuda.. ca nu am apucat sa joc GTA IV pe PC

  Reply
 • Radu

  09/09/2008 la 10:50

  La naiba…nu mai apuc sa-mi iau PS3 ;))
  Revenind la subiect…cred ca presa exagereaza ca deobicei cautand senzationalul. Oamenii de stiinta s-au gandit la toate consecintele ;)

  Reply
 • seby

  09/09/2008 la 11:23

  noi cu mana noastra am stricat tot pamantul acesta, cu bombele nucleare, centrale nucleare,combinate care polueaza non-stop si tot felul de prostii care a afectat stratul de ozon si tot acest pamant.Daca va fi sa fie sa murim macar stim ca din prostia omeneasca am murit.

  Reply
 • Lol

  09/09/2008 la 12:59

  pai ma s-au gandit si au zis sa nu faca experimentul ca e f periculos si va incepe APOCALIPSA dar uni sunt idioti si nu asculta de sfaturile altora ..francezi prosti cu limba a lor proasta!

  Reply
 • Lol

  09/09/2008 la 15:01

  ovi auzi masina timpului e daja construita …e tinuta la VATICAN unde sunt si extraterestrii ……………………..si itit pun cva nu pune u tehnologia pe langa magie *( ma refer la putera Dumnezeasca)…………stiinta stiinta si iar stiinta vezi la asta se rezuma oamenii….si nu cred ca avem noi puterea sa vdm cum a facut DUMNEZEU universu ..

  Reply
  • ovisebdan

   09/09/2008 la 15:09

   Presupun ca erai sarcastic in prima fraza…
   Nu?

   Sunt surprins cum unii cred in lucruri atat de ridicole ca existenta lui Dumnezeu, insa refuza sa creada in lucrurile mai banale, in tehnologie.

   Reply
 • Lol

  09/09/2008 la 15:18

  nu eram saracastic deloc..mai documenteazate masina timpului e deja construita!!! e la VATICAN …eu cred in DUMNEZEU sunt credincios atunci ia zi u ovi cine ne-a creat pe noi cine ne da putera sa gandim si sa creem…..P/S stii filmele alea terminator …armaghedon…tot tehnologia ne va ditruge nu altcineva…multi se bazeaza pe tehnologie ca si francezii de ex csunt f siguri pe ei ca reusesc…nu stiu asta e parerea ma DUMNEZEU exista altfel nu am exista nici NOI

  Reply
 • Pin0LocCo

  09/09/2008 la 20:19

  iautel si pe asta , cine ne da puterea sa gandim and shit , noi facem totul , nu ne ajuta ” D’zeu ” noi suntem “stapani pe propria soarta” si chestia de care zici u cu Vaticanul , cu masina timpului si extraterestrii , chestile alea nici Papa nu le stie , poate ca exista anumite scrieri si presusupuneri prin biblioteca din Alexandria , nimic mai mult … dak e sa dezbatem totul eu nici pe Luna nu cred ca am ajuns vreodata , American’bullshit , dar cine suntem noi sa ii contrazicem … totul e la voia intamplarii … btw Ovi misto seria de azi “Chestii , trestii” … oricum dak exp.de maine esueaza , peste 4 ani e posibil sa fie “Da’end” nu imediat :))

  Reply
 • Lol

  10/09/2008 la 17:51

  ba deki dupa parera voastra DUMNEZEU NU EXISTa …copii fara cap :| … “noi suntem stapani pe situatie”…daka suntem asa siguri pe noi dc tot din cauza OMULUI va fi sfasitu lumii??

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.