Majoritatea romanilor sunt cretini

Fie ca isi da seama sau nu, uneori domnul Diaconescu are in emisiunea sa teste de inteligenta pentru telespectatori. In emisiunea de aseara, ne-a aratat ca 53% dintre acestia sunt niste cretini.

Persoana din imagine probabil era unul dintre cei 4 fantastici invitati in emisiune.

Alte articole:

15 comentarii

 • Shake

  13/10/2008 la 17:52

  mai uitate ba si la u nu ii mai face pe toti cretini ……..sau pui tot felu de chestii cu Romania ce sa zic…asta e frate e tara noastra ( cum e ea o acceptam ) …mutate daka nu iti convine cva !!!!!

  Reply
 • Shake

  13/10/2008 la 17:54

  du-te in America poate akolo iti place….crime la feicare ore atacuri teroriste cutremure inundatii……..e bine ca te-ai nascut aici si nu il alta parte ..

  Reply
 • Shake

  13/10/2008 la 18:14

  pai nici nu vroiam asa ca mai bine taci…ce sunt prea prost ca sa discut cu u ? ….mai bine da-ne detalii despre gta IV :| si nu ii mai face pe romani cretini …!!! ( ai noroc ca nu injur ) :)

  Reply
 • Eu

  14/10/2008 la 10:23

  Ma baiatule……romanii nu sunt cretini…poate tu ….fiind o exceptie…nu cred ca acel sondaj cu 53% este adevarat pentru ca de multe ori am observat ca majororitatea emisiunii sondajul este la egalitate…asta inseamna ca lumea nu prea da sms-uri ptr acele sondaje facute de ei.Ma intr-un fel ai dreptate…acele sondaje au niste intrebari destul de tamipite…dar sa o luam si altfel…este singura televiziune care face audienta din nimicuri…deci chiar te rog calmeazate…si chiar daca ar fi fost adevarat….romanul e sarac,plin de griji,nevoi etc….si incepe sa caute alternative pentru a vedea viitorul sau sperand la o stiuatie mai buna ….deci chiar te rog linistestete cu OTV-u.

  Reply
  • ovisebdan

   14/10/2008 la 14:00

   Chestia e ca nu am spus-o cu seriozitate, nu am zis-o la propriu, dar se pare ca unii se prind mai greu.

   Pe viitor o sa incerc sa fiu mai evident.

   Reply
 • 123

  16/10/2008 la 21:42

  mai bine zis, olteni cretini, adeptii lui dan diaconescu. si doi caini care se f*t sunt mai destepti ca voi.

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.