ACE-UBISOFT

Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică si UBISOFT
lansează
ACE-UBISOFT
Craiova Gaming Center

Sâmbătă, 18 octombrie 2008, Craiova – Ubisoft și Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică anunță deschiderea „ACE-UBISOFT Craiova Gaming Center”, traininguri gratuite pentru elevi și studenți.

Trainingurile gratuite adresate elevilor și studenților din Craiova reprezintă primul pas pe care Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică și UBISOFT îl fac împreună în urma acordului de colaborare care s-a semnat între cei doi parteneri la sfârșitul lunii septembrie. Atât Facultatea cât și UBISOFT își confirmă astfel angajamentul pe care și l-au luat pentru susținerea tinerilor cu inițiativă din Bănie.
Aceste traininguri au fost gândite ca un ajutor în formarea participanților, dar și o specializare, la ele putând lua parte atât persoane fără experiență în domeniu, dar și cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele în dezvoltarea unui joc video.
Durata trainingurilor este de un an universitar, începând în octombrie 2008 și finalizându-se în iunie 2009, fiind structurate pe două semestre. Tematica cursurilor este Game Development – dezvoltarea jocurilor video, iar cursurile se vor desfășura în fiecare săptămână, sămbăta, începând cu ora 10:00 în aulele și laboratoarele din cadrul Facultății, participanții beneficiind astfel, atât de dotările performante puse la dispoziție de cei doi parteneri cât și de cunoștințele temeinice ale trainerilor.
În primele edințe cursanții vor afla detalii despre ce înseamnă „Game Development”, apoi acetia pot alege una din direcțiile de aprofundare: Game Programming, Grafică 2D/3D sau Level/Game Design. Pentru cei mai buni dintre cursanți vor exista premii motivante, iar la sfârșitul training-urilor participanții vor fi recompensați cu diplome.
Prima întâlnire va avea are loc pe data de 18 octombrie 2008, în Aula Constantin Belea, în cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică.

Despre Ubisoft
Ubisoft este unul dintre cei mai importanți producători, publisheri i distribuitori de produse de divertisment interactive, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gamă de produse i parteneriate, diversificate i de calitate. Ubisoft are echipe de dezvoltare în 27 de țări i distribuie jocuri în 55 țări pretutindeni în lume. Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai înaltă calitate, folosind tehnologii de ultimă oră. În anul fiscal 2007-08 Ubisoft a înregistrat o cifră de vânzări de 928 milioane de euro. Pentru mai multe detalii vă rog vizitați, www.ubisoftgroup.com.

© 2008 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. Ubisoft, Ubi.com, și sigla Ubisoft logo sunt mărci înregistrate ale Ubisoft Entertainment în SUA și/sau alte țări.

Contact Presă

gaming.center@ubisoft.com

Alte articole:

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.