GTA Brah… Braha… Brahasesti

Nici nu vreau sa pun filmul… intrati aici sa vedeti “trailer-ul”.

Se pare ca am competitie, nu gluma. Mai ziceam eu ceva de astia acum ceva timp.

Pe langa faptul ca nu am auzit niciodata de Brahasesti, nici nu stiu cum sa il pronunt…

Alte articole:

6 comentarii

 • crisx

  30/12/2008 la 01:35

  1. As dori sa spun ca filmuletul ala este foarte idiot.
  2. Cretinul care l-a facut l-a facut in scarba, ori e prost de-a binelea ori habar nu are si s-a gandit mult pana sa puna un filmulet pe youtube ca sa mai ingreuneze serverul etc.
  3. Am un mesaj pt. matale : esti unul dintre aceeia care fac de ras GTA, SCARB-O!

  Reply
 • Xander

  30/12/2008 la 10:54

  Bah daca tu ii spui asta lui OSD , inseamna ca te crezi cam tare . Ia incearca tu sa consulti un ghid sau ceva ca sa inveti sa vorbesti bine romana , si dupa aia fa tu un GTA modificat mai bine ca el . PRO-STU-LE !

  Reply
 • Xander

  30/12/2008 la 19:19

  Fratilor , sunteti fara speranta ! (ma refer la cei care denumesc jocul dua satul sau orasul lor de resedinta ) Daca ati casca bine ochii ati vedea ca in toata Europa sunt cam aceleasi masini , cu diferente in functie de posibilitatiile financiare ale populatiei din diferite tari . Per total , voi nu o sa faceti un joc prea diferit fata de alti modderi cu inspiratia la fel de proasta ca voi . Daca sunteti buni , reproduceti cladiri sau strazi din zona care se presupune ca este reprodusa in joc . Faceti un pod , o strada , o casa , ceva ! Pana atunci , am un mesaj pentru voi : sunteti penibili , si nu aveti inspiratie ! ;)

  Reply
 • gtagalati

  11/01/2009 la 11:11

  de ce copii pe gta bucuresti gasim acelasi masini aceleasi accesori,tu roadless esti penibil,tu spui sa nu mai facem iar tu la fel faci gta romania

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.