ÎnFilme

Sex Drive (2008)

Aseara am vazut Sex Drive, o comedie despre un virgin de 18 ani care isi face o prietena pe internet, fura masina lu’ frate-sau (1969 Pontiac GTO :x ) si porneste la drum cu doi prieteni ca sa ajunga la tipa aia si s-o futa.

Imi place sa ma uit la comedii, insa foarte rar imi plac cu adevarat. Da, mai rad, mai ranjesc la cateva faze, dar per total mai toate sunt slabe. Sex Drive, insa, mi-a placut foarte mult. Nu-mi amintesc ultima oara cand am ras atat la o comedie, nu-mi amintesc ultima oara cand am vazut o comedie care sa-mi placa asa de mult. Multi nu inteleg genul de umor din film si probabil vor spune ca e o tampenie dupa ce il vad, dar genul de umor din film e preferatul meu. Multora le va placea, chiar daca nu inteleg multe glume din film.

Personal, nu cunosc decat doua persoane care imi impartasesc dragostea pentru genul asta de umor si daca m-as fi uitat la film cu macar unul din ei, sunt sigur ca acum nu mi-as putea atinge genunchii datorita durerii abdominale provocata de ras. Prietenii stiu cum suna rasul meu isteric, sau cum imi curg lacrimile in timp ce ma tin de burta si ma zbat de parca as avea spasme (imaginati-va cum as arata dupa doua ore de ras).

Si ca bonus, am vazut varianta UNRATED, care a avut in jur de 20 de minute in plus si multe lucruri care au fost taiate din versiunea normala. Daca nu l-ati vazut pana acum, LUATI-L si nu uitati, uitati-va la varianta UNRATED!

Filme asemanatoare, care mi-au placut ceva mai mult decat restul comediilor, sunt Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, si Step Brothers.

Alte articole:

12 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.