ÎnGTA, Jocuri

Nu va lasati fraieriti

Cineva din Severin mi-a atras atentia la faptul ca e cineva la el in scoala care se plimba prin clase si vinde jocuri modificate de mine, spunand ca eu i le dau ca sa le vanda. Singurul in niciun caz nu e, dar de, ce sa-i faci. Astia fac bani de pe urma mea si eu fie nu stiu, fie stiu si n-am ce sa fac. In fine, daca auziti sau vedeti vreodata vreun caz de genul asta, spuneti-i victimei cum sta treaba si ca le poate lua gratuit de pe internet.

Eu nu le-am facut ca sa fie vandute. Daca voiam sa fie vandute, pana acum umpleam porcusorul cu bani.

Alte articole:

10 comentarii

  • andrei

    21/02/2009 la 00:27

    te umpleai de bani…auzi, de parca ai fi singurul care editeaza, uite pe gamingacces.com sa vezi ce patchuri si moduri pt toate jocurile fac baietii din pura placere. stii ce urat imi e de astia care se lauda? stai linistit ca in Romania nu faci bani cu asa ceva, iar afara e concurenta mult prea mare. vezi virtuared, ga community, patches scrolls etc. Paix !

    Reply
  • andrei

    21/02/2009 la 00:37

    “Vei sti ce fel de om este fiecare, cand vei vedea cum lauda si cum este laudat. ” Da’ vad ca te implici :)), asta ma amuza faptul ca te si cunosc imi pluseaza amuzamentul, pacat ca nu sunt in localitate, acum iti vand jocurile modificate prin est =)) si ce urmeaza acum…? Ok. ….sec :)) ah, rasul meu malefic…nu sunt nebun desi as vrea ! sanatate si multi copii

    Reply
  • andrei

    21/02/2009 la 15:25

    Bine, cum ziceti voi… Cum va prind ca vindeti cum o incurcati…As vrea sa stiu si eu cine vinde, nu mai trebuie sa spun ca e ilegal si daca aveti peste 18 o incurcati urat de tot. Sanatate !

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.