Niciodata nu se termina

Totul a inceput cand un pulifric care vrea sa faca “GTA Craiova” s-a inregistrat pe un forum cu nickname-ul ‘Ovisebdan’. Fraieru’ se jura ca el e ovisebdan, dar lumea s-a prins ca nu sunt eu. Apoi ma ia pe messenger si ma anunta de ce se intampla, spunandu-mi ca lumea crede ca el s-a dat drept ovisebdan. Probabil avea impresia ca daca imi spune el, voi crede ca nu a fost el. Ignored.

Apoi ma contacteaza de pe alt ID si imi cere ajutorul. Ignored.

Azi, cu alt ID, se da drept un copil american din Washington care vrea ajutorul meu, dar prostul are acelasi avatar ca atunci cand a vorbit cu mine de pe ID-ul lui :|. Ignored.

Mai tarziu putin, ovisebdan@rocketmail.com vrea sa ma adauge in lista. Grozav. Cu ID-ul asta se da drept altcineva, cu care eu nu ma inteleg bine. Nici nu mai astept sa imi spuna altceva. Ignored.

Uite cu ce am eu de-aface, cu un aiurit de 12 – 13 ani care are impresia ca ma fraiereste sau ca imi face vreun rau.

Nu am amenintat niciodata pe cineva cu bataia (ma refer pe internet), pentru ca, dintre toti, eu ar trebui sa stiu cel mai bine cat de penibil suna. De obicei cand imi spune cineva ca ma rupe cu bataia il iau peste picior, chiar daca il cunosc si il vad mai tot timpul ( nu, Andrei? :) ). Esti din Craiova, iar asta e un inceput bun. Nu pot spune ca voi face vreun efort sa aflu cine esti, dar nu se stie niciodata cum dam unul de altul si vedem noi atunci cat de bine ma poti impersona si in realitate.

P.S. Daca vreti vreodata sa ma injurati sau sa imi spuneti ceva de mama, o puteti face la adresa ovisebdan@rocketmail.com

Alte articole:

14 comentarii

 • AndrY

  07/03/2009 la 17:03

  id e cv de genu trusca_gabriel???ca se invarte pe la gta ct cu 100 de conturi si zice k esti u dupaia a facut alt cont a zis ca esti tu cel adevarat si chestii deastea………..mam luat odata de el si s a dat singur de gol:)

  Reply
 • AndrY

  07/03/2009 la 20:50

  aaa si nai ghicit varsta ovisebdane……are 9 ani char daca cand imi bateam joc de el zicea ca 10…….asa e cred ca il doare rau de tot prostia mai ales ca se dadea de fiecare data de gol

  Reply
 • crisx

  08/03/2009 la 12:04

  De ce trebuie sa existe pulifrici ca astia peste tot? Astia sunt ca tantarii, apar odata cu anotimpul sau ce? Cat de plictisit, prost, cretin, lipsit de ocupatie incat sa te dai drept o alta persoana, ca sa iti faci conturi pe forumuri de renume cu nick-ul persoanei respective si sa spui tot felul de tampenii, crezand ca userii de pe forumuri sunt tampiti sa te creada si crezand ca poti o umili sau face baza de ea. Ce castiga oare? Cred ca au impresia ca sunt ei cine stie ce modderi si vor si ei sa fie cunoscuti, dar se fac cunoscuti prin prostie. Eh, asta e. Mai rau e ca se inmultesc. Nu mai am ce spune

  Reply
 • matrixismyname

  08/03/2009 la 14:06

  frate astia n-au viata… exista deja un gta modder bun, de ce se mai fac si altii ? asta nu inteleg. Ba fratilor exista deja cineva care face treaba buna, de ce sa te bagi tu care habar n-ai si sa faci o treaba proasta.

  Reply
 • alleks

  08/03/2009 la 15:43

  matrix, aici greşeşti. tu de ce ţi-ai lua carnetul, dacă deja există taximetrişti? de ce ţi-ai deschide un magazin, dacă au alţii? de ce ai mai juca fotbal, că deja joacă alţii? de ce, de ce.

  ovidiu, frăţicăh, dacă-i vorba de skandal, cuţite, iatagane, săbii şi topoare, mă chemi pe mine şi venim cu bagabontzi peste el, pajtele mă-sii. îi arătăm la fraer că nu-i de juacă.

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.