ÎnJocuri

Doom 4 anuntat

doom_logoCand am auzit ca cei de la id lucreaza la Doom 4 era sa fac pe mine de fericire.

Se stia de ceva timp ca va aparea si Doom 4, insa cei de la id nu l-au mai mentionat de foarte mult timp. Acum au inceput in sfarsit sa lucreze ca lumea la el. Nu exista nimic deocamdata, nici logo, nici poze, nici trailer, nici site, nimic. Nu stim decat ca au inceput sa lucreze la el si ca Graham Joyce, un autor englez, ii va ajuta pe cei de la id cu storyline-ul jocului.

Doom 3 si expansiunea, Doom 3: Resurrection of Evil sunt unele din cele mai bune jocuri pe care le-am jucat vreodata. Le-am terminat pe fiecare de doua ori si cred ca le voi mai termina inca o data pana apare Doom 4.

Anul asta in nici un caz nu va aparea, dar sper ca pana la sfarsitul lui 2010 sa am ocazia sa-mi privesc calculatorul cum se chinuie sa ruleze jocul la 20 FPS. Poate pana atunci voi avea o placa video si un procesor demne de ce va fi Doom 4.

Stim cu totii cum a fost cand a aparut Doom 3, nu? Atunci stiti de ce zic ce zic. Doom 3 a fost Crysis-ul anului 2004. Cand va aparea Doom 4, cred ca vom putea spune despre Crysis ca a fost Doom 4 al anului 2007.

Sper ca id sa reuseasca sa pastreze aceeasi formula care a facut din Doom 3 un joc atat de reusit.

P.S. Recunoasteti melodia de mai jos? 8

Alte articole:

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.