S-a mai dus un an

Astazi terminai in mod oficial tot ce inseamna scoala.

In ultimele 3 saptamani nu stiu daca am fost la mai mult de 10 ore in total. Diriginta imi zise azi ca am 60 si ceva de absente. Crezui ca e vreo gluma, da’ cica e pe bune. Acum o luna ma certa pentru ca aveam 30. Multi profesori spun ca lipsa chiulul de la o ora denota lipsa de respect pentru profesorul de la care chiulesti. Ma intreb de ce nu isi dau seama ca ce spun nu ar putea fi mai departe de adevar. N-am nicio treaba cu profesorul, nu chiulesc de la ora lui pentru ca nu-mi place mecla lui, chiulesc pentru ca nu imi place ce preda individul, sau poate pur si simplu nu am niciun chef la momentul respectiv de materia predata de el. Ce-i asa rau in asta? Oricum nu plec de la ore care sunt importante pentru mine. (Ce treaba am eu cu muzica, desenul, psihologia, antreprenoriala, religia, biologia, etc. etc. etc.? Sunt la mate-info.)

Cu mediile stau destul de bine (pentru mine). Media semestriala e 9.05, fata de 9.00 din primul semestru si media anuala e 9.03, fata de 8.80 din clasa a IX-a. Ma bucur ca nu am scazut sub 9. Asta e tot ce voiam.

In fine, deviez de la subiect.

A mai trecut un an. Am terminat si clasa a X-a, care nu stiu cand a trecut asa repede. Inceputul a fost cam maro si puturos. S-a intins maroneala si pe (aproape) restul clasei a X-a, dar ce-i drept, au fost si momente bune. A fost… diferit, dar nu as vrea sa retraiesc totul din nou. Poate clasa a XI-a va fi mai… placuta.

Clasa a X-a a fost… ‘life changing’, si spun asta cat se poate de serios.

P.S. Va urma si postul cu amintiri, asa cum am facut si anul trecut.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.