Suferim: nu putem fi corecti!

scris de oanavio

Suferim cu totii, fiecare de altceva, poate. Cert este ca nici unul nu scapa, suferinta asta e ca aerul.
Unii sufera de felurite boli, care mai de care mai grava, pe cand altii sufera pentru ca nu gasesc nimic in viata care sa ii multumeasca. In timp ce unul ar da orice sa traiasca, altul gandeste ca poate muri deja, oricum nu se gaseste pentru el in lumea asta vreun lucru important sau, macar satisfacator.
Unii sufera de prea multa atentie ce le este oferita, in schimb, altii pentru ca sunt calcati in picioare si tratati ca niste resturi de aruncat la gunoi. Revenim la aceeasi situatie pe care unul o traieste, dar o respinge, in timp ce altul ar da ani buni din viata sa aiba cel putin pe jumatate.
Da, concluzia este ca viata nu e corecta. Si daca noi suntem inconjurati de atata lipsa de corectitudine, atunci de ce la fiecare pas ni se cere sa fim corecti?
De multe ori mi-am pus intrebarea asta si nici pana acum nu am primit un raspuns. Stiti de ce? Pentru ca e o cerinta absurda, evident! Nu ai cum sa ii ceri unei fiinte umane, unui om care, prin definitie, are si defecte si calitati, sa fie tocmai corect. De ce nu ne cere nimeni sa trisam?
…….
Sau daca tot cereti ceva, cereti o sticla de Cola, numai nu-mi cereti sa fiu corecta!

Alte articole:

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.