S-a dus si asta

Da ba, a trecut si vacanta asta. Cea mai scurta si cea mai nasoala vacanta de pana acum. Unty zice ca mi s-a parut scurta pentru ca s-au intamplat multe lucruri. Ba, adevaru’ asta e, s-au intamplat o gramada de cacaturi.

Mi-e dor de noptile in care adormeam… dimineata, cu soarele in ochi si cu pasarelele cantand afara. Acum deja e toamna, incepe scoala, iar incepe stresul. Astept de nu stiu cand sa inceapa scoala. In sfarsit se intampla, dar sunt sigur ca in prima zi, cand ma voi trezi la 6:30, o sa fiu deja satul de scoala. Oricum, anul asta o sa fie mai frumos. Trebuie sa fie.

Vacanta a inceput destul de bine si se termina si mai bine. Hah, bag de seama ca stiu si datile exacte cand au avut loc schimbarile majore. De pe 29 iunie a inceput usor-usor sa suga cat mai mult. Pe 6 august lucrurile au inceput deodata sa arate mult mai bine, iar pe 24 august am fost mai fericit decat am fost in tot restul anului la un loc. :D Mi-am facut si poza ca sa-mi amintesc cum m-am simtit in ziua aia. :| Stiu, sunt un ciudat.

E, in fine. Allz gud.

Incepe scoala.

alini

Alte articole:

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Diverse