Amintiri din generala – #15

* “Dimi”, scuze pentru tot ce ti-am facut in generala, orice ar insemna asta. Mi se mai intampla sa vad anumite fete cu care mai “interactionam” in generala si de-abia imi mai aduc aminte de ele, nici nu mai stiu cum le cheama. De fapt… nici atunci nu cred ca stiam. Tu esti singura pe care nu am uitat cum o cheama, erai mai speciala. ;;)

* Printr-a 8-a obisnuiam sa mai furam oua de la magazinul de vis-a-vis de scoala, doar de dragul de a arunca cu ele. Mai bine zis, eu mai furam oua, ca nu-mi amintesc sa mai fi luat si altcineva. Odata imi amintesc ca eram cu Iulian si cu Tufisi si Iulian ne spunea ca daca tii oul nu stiu cum in mana, nu ai cum sa il spargi, oricat de tare ai strange. Ca sa ne demonstreze ca e adevarat, a incercat pana s-a spart oul si s-a spoit tot.

* Clasa a 6-a, cand s-a inecat Anda cu scuipat in timpul orei de romana. :|

* Cum eram aranjati in banci in clasa a 8-a, incepand cu randul de la perete, de la stanga spre dreapta: Marina, Cristina; Bianca, Zeineb; Andreea G., Sorina; Rusescu, Andreea P.; Neacsu, Lupu; | Elena, Mari; Tufisi, Iulian; Eu, Lavinia sau Denisa (cred ca am stat cu amandoua, iar spre sfarsit m-am mutat cu Sorin in alta parte); Tomel, Sorin; Denisa, Mariuca; | Anda, Mitran Bogdan ( sau Bogdan Mitran, nu mai stiu ;) ); Andi, Dorin; Damaris, Mihaela; Gabi (pe care de fapt nu il chema Gabi, ci Alex), Mesarici.
Astia suntem toti. Stiu sigur ca sunt cateva greseli pe aici, dar na, tot timpul ne mutam.

Urmatorul post va fi deosebit. :D

Alte articole:

11 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.