Puneti paie pe foc

Cititi intai postul acesta.

Ironic cum articolul asta apare tocmai in ‘Adevarul.’ Un articol care ne spune cat de extraordinara este profesoara Nicoleta Florea din Odobleja, “profesorul liant intre dascali si elevi.”

“A vrut să-i aducă pe aceștia din urmă cât mai aproape de ea, a ținut să îi cunoască personal, i-a învățat să se exprime liber și nu ascunși în spatele unor vorbe, aruncate pe blogurile personale.”

Doamna Florea, amandoi stim ca aici v-ati referit la mine. Ia spuneti-mi, in spatele caror vorbe ma ascund eu, atata timp cat eu NU postez in anonimat si toata lumea stie cine sunt? Adica eu atunci cand va fac nesimtita pe blog si dumneavoastra va duceti la directoare pentru ca v-am ranit sentimentele, doamna directoare poate intra pe blog si poate vedea fara sa ii spuneti dumneavoastra ca blogul ii apartine lui Avrămuș Ovidiu. Vreti ca elevii sa se exprime liber? E cineva in scoala care se exprima mai liber ca mine? Aparent, va place sa ne exprimam liber, insa numai atunci cand nu este in privinta dumneavoastra, nu? In schimb va place cand va mai spunem lucruri in confidentialitate si avem incredere in dumneavoastra, urmand ca apoi sa dati din gura prin toate partile. Imi amintesc clasa a X-a foarte bine, sa stiti.

Ce aveti de gand sa mai inventati daca va duceti la doamna directoare? Sau ce exagerari idioate intentionati sa-i spuneti dansei si celorlalti profesori? Pana acum ati spus ca postez filme pornografice pe blog, sau filme in care ma masturbez. Pe langa faptul ca sunt niste aberatii ridicole, chestiile astea, in eventualitatea in care m-as tampi peste noapte si as face asa ceva (la urma urmei, viata mea personala nu va priveste nici pe dumneavoastra si nici pe oricine altcineva din scoala), nu au nicio legatura cu scoala si activitatea mea la scoala, dar ca sa fiti mai penibila si sa incercati sa imi faceti mai mult rau, tot v-ati folosit de asta. Sa va laude ‘Adevarul’. Eu va ‘laud’ cu adevarul.

Pacat de munca pe care o depun colegii mei (si pe care am depus-o si eu, intr-o masura destul de mare, dupa cum se vede din numarul articolelor publicate in revista). Voi faceti un lucru grozav, pacat ca aveti o astfel de persoana in fruntea voastra. Avea dreptate o anumita profesoara cand spunea ca ar trebui sa ne facem singuri revista, fara coordonarea niciunui profesor. Fiindca, la urma urmei, suntem mai mult decat capabili de asa ceva, dar prea fraieri ca sa luam initiativa. Ma bucur ca am iesit din redactie cand am facut-o, fiindca oamenii ca doamna Florea pur si simplu ma dezgusta.

“Este mândră de tot ce fac ei, ca elevi, ca oameni. Mândră de ei, le-a înrămat diplomele și le așezat pe pereții cabinetului. Revista lor a luat numeroase premii I, la Concursul Național de Publicații Școlare „Media Junior“, același la care a fost premiată Oana, pentru versurile publicate, apoi la Concursul internațional Școală românească – Școală europeană. Un loc I i-a revenit Denisei pentru pagina artiștilor. Nicoleta Florea păstrează printre diplome și pe cele primite de Irina și Radu la concursurile de pagini web, unde au fost mai mereu primii. “

Pacat ca nu va dati seama ca nu e mandra de voi, asa cum insinueaza. E mandra de diplomele alea de pe peretii cabinetului dansei, e mandra de faptul ca are cu ce sa se laude.

Felicitari voua, celor din redactie, pentru munca depusa, Oana, Denisa, Irina (holy shit Andrei, i-am scris numele intr-un post! hai sa ne batem!), pentru premiile primite, precum si celorlalti care au mai primit premii.

Alte articole:

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.