Cum sa te distrezi pe Facebook

Se stie ca majoritatea utilizatorilor de pe Facebook sunt in general niste idioti cand vine vorba de activitatea lor pe respectivul site de socializare (deja am aprofundat cateva aspecte ale comportamentului lor); cele mai recente dovezi sunt evenimentele ce le ofera utilizatorilor tricouri, adidasi, ochelari, etc. cu conditia sa participe la aceste evenimente facand un simplu click, sa intre pe cine stie ce site, apoi sa isi invite toti prietenii (mentioneaza clar ca trebuie TOTI, altfel nu merge smecheria).

Ca sa nu bata la ochi, decat primii 50000/100000/etc. primesc aceste lucruri “absolut gratuit”. Daca ar fi primit toti participantii probabil ca s-ar prinde oamenii ca e la vrajeala, doar nu sunt atat de prosti.

– pffffff –

Asa nu e de-ajuns sa realizeze ce sume fabuloase s-ar cheltui pentru o astfel de “promotie”; prin urmare, unele evenimente au cateva mii/zeci de mii de participanti, fiindca romanul cand aude ca primeste ceva gratuit pentru un efort minim, nu mai sta pe ganduri.

Asa arata un astfel de eveniment.

Asa te distrezi pe Facebook.

Mai apare cate un destept revoltat de prostia celor care participa la evenimentul acesta si incepe sa lase comentarii spunand ca totul e o vrajeala. Sa mori tu ca e vrajeala? (Eventual isi sterge comentariul dupa ce realizeaza despre ce e vorba; s-a intamplat.)

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.