Coaie

Scurt si la obiect, acesta este un articol despre coaie; nu ale mele, nu ale voastre, ci ale baiatului din filmuletul de mai jos.

Multi inteleg prin a avea coaie prezenta celor doua c***e intre picioare. Aceia sunteti rugati sa parasiti pagina, nu va priveste nimic aici. Altii inteleg prin a avea coaie cat de tare pot lovi cu pumnul, cat de mult pot ridica la sala, cantitatea de muschi de pe corp si cat de stramt le sta maieul pe piept. Voua nu ma mai adresez, ca probabil oricum nu stiti sa cititi. A treia categorie inteleg curaj; curajul sa te expui in fata tuturor si sa spui ce crezi tu, sa ai curajul sa spui ca ce se intampla in jurul tau nu e normal, sa spui totul pe fata, fara sa te ascunzi dupa deget, si ma voi opri aici, la semnificatiile relevante articolului.

Baiatul din filmulet, desi vizibil emotionat, a reusit sa isi arate coaiele in fata intregii scoli (metafora asta incepe sa devina ridicola) si si-a luat c*****e si le-a trecut prin gura directoarei scolii si a dirigintei sale (nu si a preotului, ca lui poate ii placea). Tot respectul pentru baiatul respectiv fiindca nu s-a abtinut de la a spune ce credea.

Ignoram faptul ca au folosit acest filmulet pentru a face reclama la o facultate, nu ne intereseaza asta, ne intereseaza faptul ca baiatul ala a facut un lucru pe care foarte putini ar fi in stare sa il faca.

Regret ca eu nu am ajuns la timp la festivitatea de la finalul liceului ca sa o aud si eu pe sefa noastra de promotie, sau cum se numeste, tinandu-si discursul in fata scolii. Cunoscand-o, sunt sigur ca a spus aceleasi porcarii siropoase la care se asteapta toata lumea de la seful de promotie.

ACTUALIZARE: Se pare ca filmuletul este de fapt regizat. Pacat.

Alte articole:

14 comentarii

 • Snack

  13/10/2011 la 21:08

  E regizat…prea evident ca sa fie demonstrat acest lucru.doar 3 profesori , din sala nu se aud batai de palme ale unui liceu cu 1000 de persoane ci de maximum 10 .+ca e folosita intr-o reclama (coincidenta) . Mari coaie are ca a jucat intr-o reclama.

  Reply
  • ovisebdan

   13/10/2011 la 21:16

   Ai fost in iunie la Odobleja la festivitate sa vezi cata lume era acolo cand a tinut aia discursul? Erau mai multi in Drink decat in fata scolii.
   Sustin in continuare ca nu e regizat fiindca nu cred ca ar fi cineva in stare sa o faca atat de bine, nu la noi. Sunt anumite detalii mici in film pe care poate le-ai omis. ;)

   Reply
 • Smack

  14/10/2011 la 13:45

  Snack nu sunt eu.Directorul este actor 100% si nu cred ca asta e reactia normala a cadrelor didactice cand aud un discurs de genul acesta.

  Reply
 • Anina

  12/11/2011 la 12:29

  daca e regizat, e regizat prost, in ce sens: cel care a filmat e amator, se vede ca e filmat cu un telefon mobil, iar reactia dirigintei nu a fost una normala, ori cine stie ce s-o fi intamplat in continuare… asta a fost critica, dar sa zic ce mi s-a parut f bun, anume felul cum a citit discursul acel tanar. exact cum ai spus tu, e vizibil emotionat, iar ca si actor nu-ti afisezi acele sentimente. indiferent de videoclip, ca e regizat sau nu, ideea e f buna si apreciez atitudinea tanarului.diplomat, i-a lovit bine! :)

  Reply
  • ovisebdan

   12/11/2011 la 15:30

   “cel care a filmat e amator, se vede ca e filmat cu un telefon mobil”

   Tocmai din cauza asta e foarte bine regizat. E filmat cu camera profesionala, dar asa e facut sa para, fiindca asta era scopul, sa para ca e filmat de un amator din multime cu un telefon sau cu un aparat simplu, ca sa ii confere autenticitate.

   Cat despre reactia dirigintei, mie mi se pare foarte realistica. Tu cum ai fi reactionat in locul ei? Nu puteai sa te duci sa ii iei microfonul din mana, puteai doar sa stai acolo si sa il asculti cum isi bate joc de tine.

   Bag mana in foc ca daca nu era reclama aia la sfarsit absolut toata lumea ar fi luat filmuletul de bun, asa de bine e regizat.

   Reply
   • Anina

    12/11/2011 la 16:26

    eu nu eram sigura ca a fost regizat, am si mentionat! gandeste-te si altfel; poate filmuletul e real, iar cei care au facut reclama s-au folosit de acest video. nu cunosc detalii si nu m-a interesat, insa privind din afara, poate fi si cazul asta.

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.