ÎnBlog

Eu critic.

Acum ca am terminat liceul si am inceput facultatea, ‘Jurnalul unui licean’ a luat sfarsit si blogul se maturizeaza si el. Mi-a luat ceva timp sa ma gandesc cu ce sa inlocuiesc header-ul; initial am facut unul legat de studentie si eram gata sa il folosesc, dar am renuntat la idee si am facut ceva total diferit.

‘Eu critic’, scurt si la obiect, fiindca asta fac eu cel mai des, atat pe blog cat si in realitate. Ce-i drept, nu e singurul lucru pe care il voi face pe blogul asta, dar eu am considerat ca e potrivit.

Cu ocazia asta, incep sa ma si distantez de ‘ovisebdan’. E un tip de nota 10, nu incape indoiala, dar vad asta ca un pas spre maturizarea despre care vorbeam. Era in regula sa pun porecla pe blog la 16 ani, dar acum lucrurile stau diferit, avand in vedere directia in care vreau sa duc blogul. Cel putin asa cred eu.
Nu o sa dispara complet, dar in momentul de fata singurul lucru care mai leaga blogul de ‘ovisebdan’ e domeniul, care e posibil sa fie si el schimbat, intr-un viitor indepartat.

Alte articole:

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.