Fetele si Facebook

Mie uneori imi place sa generalizez, dar de fiecare data cand o fac incerc sa mentionez ca sunt constient ca exista si exceptii, fiindca intotdeauna exista exceptii; exceptia in sine e o lege. Tineti minte asta cand spun ca fetele sunt niste proaste, in special cand sunt pe Facebook.

“Nu, vă spun eu, nu e nimic care să vă diferențieze; toți aveți aceleași moduri nesuferite de a minți, de a iubi, de a consola, de a vorbi de rău și de a disimula. Toți, fără nicio excepție, faceți aceleași greșeli și, de fiecare dată, vă spuneți că nu le veți mai repeta. Toți iertați, însă nu fără a-i face pe ceilalți să sufere. Toți vă credeți unici, vă îmbărbatați cu ideea aceasta în „momentele grele”, dar v-ați gândit vreodată că, în final, se va pune problema că acest simplu gând vă face pe toți la fel?”

Cati din voi nu ati vazut astfel de mesaje postate pe Facebook de catre fete? O intrebare absurda, stiu, e clar ca toti ati vazut. Cred ca 90% din fetele de pe Facebook posteaza astfel de aberatii. Nu mai dau si alte exemple, ca sigur v-ati dat seama la ce ma refer.

As putea spune si eu ca sunteti deosebit de proaste si penibile fiindca postati asemenea aberatii si mai rau, chiar credeti ce scrieti. Postati tot felul mizerii copilaresti menite sa fie privite ca atacuri la adresa barbatilor si va uitati mandre cum primiti Like-uri de la alte pizde cel putin la fel de proaste ca si voi. Traiti cu impresia ca aveti o buna cunoastere a lumii din jurul vostru si va credeti mai inteligente decat sunteti. Chestiile alea ma astept sa le vad la fete de 15 – 16 ani, lor le permite varsta sa fie proaste, dar sunt surprins de multe ori sa vad astfel de citate si la fete cu varste de peste 18, 19 ani, care se presupune ca au ceva in cap.

Maturizati-va!

P.S. Bine-nteles, pentru fiecare proasta exista si un prost. Puteam sa spun niste lucruri si despre unii baieti si atitudinea lor fata de fete, dar nu imi amintesc sa fi vazut vreodata un baiat care sa posteze ceva de genul asta despre sexul opus. Poate am vazut, dar nu imi amintesc. Nu e un fenomen la fel de raspandit ca in randul fetelor.

Nimeni nu e superior nimanui si orice atac la adresa unui sex poate fi contracarat cu un altul la adresa celuilalt. Nimeni nu castiga si oricum nu e o competitie.

Cu toate astea, e clar ca femeile sunt inferioare barbatilor.

ACTUALIZARE: Mi-am amintit ca nu am mentionat gunoaiele alea sentimentale pe care obisnuiesc unele fete sa le posteze. Stiti la ce ma refer, posturile alea in care fata il iubeste pe baiat, baiatul o iubeste pe fata, bla bla bla, genul de chestii penibile si retardate care impresioneaza fetitele proaste de pe Facebook si le fac piscina in chiloti.

Bun, gata, acum le-am mentionat, sunt multumit.

Alte articole:

17 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.