Prostia se plateste, uneori cu viata

Ma amuza oarecum mesajele lasate pe Facebook persoanelor decedate si ma amuza oarecum si reactiile oamenilor. Intotdeauna vezi zeci sau sute de mesaje siropoase copiate de cine stie unde, ca asa arati ca iti pasa cu adevarat, nu vorbind din “inima”. E de nedescris cat de rau iti pare ca a murit si cat de trist esti, dar nu esti in stare sa spui doua cuvinte din capul tau ca sa iti exprimi gandurile. Pe langa asta, am eu o problema cu genul asta de mesaje lasate pe profilul de Facebook, fie ca sunt copiate sau nu, nu mi se pare in regula. Imi pareti toti niste superficiali.

“Incredibil”, “de necrezut”, “nu imi vine sa cred”, etc. Da, nu imi vine sa cred ca ai fost atat de proasta incat sa te urci in masina cu un individ beat si sa il lasi sa conduca, urmand ca el sa rostogoleasca masina la 200km/h si tu sa iesi la o plimbare prin parbriz, pentru ca nici centura nu o aveai pusa, ce rost avea? Tu mori de revelion si ala nu pateste aproape nimic. Foarte bine ca nu a murit, sa traiasca acum cu consecintele prostiei sale inegalabile. Sper doar sa-i pese destul cat sa-l roada pe dinauntru pentru tot restul vietii lui.

Da, e trist, e tragic, e toate cele, dar hai sa nu fim ignoranti. Dupa moarte, toti devin niste ingerasi, niste persoane extraordinare care nu meritau sa moara, viata nu e corecta, asa le-a fost sortit, bla bla bla. Nu, hai sa fim seriosi; au murit din propria prostie.

Alte articole:

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.