• Home
  • Diverse
  • andronews.ro – un nou portal pentru tot ce inseamna Android

andronews.ro – un nou portal pentru tot ce inseamna Android

AndroNews este un nou portal unde veti putea gasi “cele mai noi stiri despre jocurile, aplicatiile, telefoanele si tabletele Android”. Momentan site-ul este in constructie, in schimb puteti vizita pagina de Facebook sau puteti urmari contul de Twitter al AndroNews pentru informatii suplimentare si pentru a fi tinuti la curent cu data cand va fi lansat site-ul, precum si cu stiri din lumea Android.

Pagina de Facebook a fost creata acum doua saptamani si deja a inceput sa dobandeasca popularitate printre utilizatorii Android, strangand pana acum peste 1000 de Like-uri. Mai mult, cei de la AndroNews au infiintat si un concurs numit “Androizi pentru Androizi”, ce are ca premii 3 robotei Android (pentru detalii despre concurs, vizitati pagina de Facebook).

Eu nu am nicio tangenta cu Android, am un telefon Nokia ce foloseste Symbian, de care sunt foarte multumit si daca as fi pus in situatia sa imi schimb telefonul si sistemul de operare, as alege tot un Nokia cu Windows Phone. Am scris acest articol pentru un amic care este unul dintre cei 2 fondatori ai AndroNews si imi face placere sa ii ajut. Prin urmare, m-am inscris si eu in concursul pentru unul dintre cei 3 robotei Android, iar in cazul putin probabil in care voi castiga, voi oferi premiul primului utilizator Android care isi doreste acel robotel, singura conditie fiind sa dea Like la pagina de Facebook a site-ului AndroNews.

Urati-mi bafta!

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.