• Home
  • Diverse
  • Raportează probleme cu “eSizează!” (Dolj)

Raportează probleme cu “eSizează!” (Dolj)

eSizează! este o aplicație de înregistrare a sesizărilor cetățenilor din județul Dolj și reprezintă Biroul Parlamentar digital al deputatului USR Adrian Prisnel.

Pentru ca problemele cu care te confrunți să se rezolve, întâi și întâi trebuie sa le spui cuiva. Niciodată, nimic n-o să se rezolve de la sine!

În doar 30 de secunde prin aceasta aplicație poți sesiza o problemă din județul Dolj, fără să mai fie nevoie să scrii o adresă clasică și fără să mai trebuiască să vii la biroul parlamentar sau la o autoritate competentă in domeniul respectiv.

[…]

Dupa ce ai sesizat problema vei primi un telefon de la deputatul Adrian Prisnel – sau de la Biroul Parlamentar- ca să înțelegem mai bine situația din teren. Apoi Biroul Parlamentar va trimite autorităților locale sau centrale competente sesizarea ta, în numele Biroului Parlamentar.

Iar pe mai departe vei fi ținut la curent, prin aplicație, asupra situației sesizării tale.

O inițiativă lăudabilă. Rămâne de văzut cât de utilă va fi aplicația și dacă va urma calea lui Civic Alert, cu rezultatele căreia autorii se lăudau acum ceva timp, iar azi aplicația nu se mai găsește.

Aplicația o găsiți aici (doar pentru Android – deocamdată?).

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.