In halul asta a ajuns televiziunea?

(NSFW)

 
De foarte mult timp nu ma mai uit aproape deloc la televizor si nu urmaresc nicio emisiune tocmai fiindca stiu ca sunt numai mizerii la televizor, dar atat de mult s-au schimbat lucrurile intre timp? Femeile zburda in țâțele goale la emisiuni in direct, sugand oua si frecandu-si țâțele si faptul asta nu ridica nicio spranceana? Poate sunt eu in urma cu timpurile, dar am ramas surprins cand am vazut filmuletul de mai sus. Bine, pe mine inca ma surprinde faptul ca se vand la fiecare colt de strada “ziare” gen Cancan si Click care au primele pagini acoperite numai cu buci si țâțe. Ma mai surprinde si faptul ca oamenii citesc “ziarele” alea in public, fara nicio jena.

Aproape 30.000 de retardati mintal au dat pana acum Like la pagina de Facebook a emisiunii “Un show pacatos”.

N-am ce sa mai zic… oamenii din tara asta sunt o dezamagire totala.

Alte articole:

8 comentarii

 • Alexandra

  15/04/2012 la 00:28

  de asta nu ma mai uit nici eu la TV de ani de zile. depravarea a ajuns la mare rang intre timp… pe langa alte mizerii destinate oamenilor lipsiti de ocupatie.

  Reply
 • ina

  15/04/2012 la 10:12

  Nici nu vreau sa dau play filmuletului,thumbnailu` e suficient.Si eu care credeam ca momentul cand Alex B(v)elea il imita pe Guta la Maruta era unic in categoria asta…Un cocalar imitand un altul…well,se poate si mai rau.”Un Show Cacacios” a name well deserved.
  Astazi cica se sparg ouale vopsite de cre(s)tina din clip so,Paste fericit ! :)

  Reply
 • Emanuel

  15/04/2012 la 10:36

  Lol bai nici asa nesimtire la faza cu vopsitul oualui… :)) De vina suntem noi ca ne uitam, ce-a mai dura sanctiune nu este cea data de CNA ci de noi…nu-ti place schimbi, nu te uiti, si daca scade audienta scade drastic si banu lor.

  Reply
 • Katy

  17/04/2012 la 10:49

  Oricum, e clar ca fara sa aiba sanii goi nu putea sa suga…Cum altfel ar mai fi fost momentul ala sublim?

  Reply
 • ratonbox

  18/04/2012 la 17:09

  Un NSFW ar fi mers inainte de video. :)) Norocul meu ca biroul e un pic “out of the way”. Oricum, numai idiotenii la TV. Nu-i mai dau drumul decat ca sa ma uit la Game of Thrones.

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.