Românul și comedia

Dacă ești ca mine și nu ai mai pornit un televizor de ani de zile, se poate să nu fi auzit de iUmor, pronunțat “ai umor”. Înțelegi? Înțelegi ce isteți au fost oamenii ăia de la marketing? Cum adică nu are sens?

iUmor e o emisiune la Antena 1 în care Delia aia care o tot supără pe mă-sa, împreună cu Mihai “Îmi vine să plâng” Bendeac și “Cheloo” (care are 38 de ani) apreciază talentul comic al participanților (să-mi fie cu iertare dacă e ceva mai mult de atât).

O anume Maria Popovici s-ar părea că a fost câștigătoarea emisiunii. Din ce mi-am putut da seama, premiul ei a fost comentariul lui “Cheloo” (care are 38 de ani) despre faptul că prietenii lui au zis că e grasă, dar le plac glumele ei.

A fost… nostimă. Pe alocuri a fost insipidă și nu sunt convins că întreg materialul e original, dar poate mă înșel. Dacă toată viața ai auzit doar bancuri de la prieteni, da, probabil e ilară femeia.

Am zâmbit, dar n-aș da 5 lei să o văd într-un spectacol. Cei 3 din juriu, în schimb, au fost complet dați pe spate. Pe Bendeac, cel puțin, îl apucase plânsul, evident. Dar nu îi e rușine cu asta și nu ar avea nicio problemă să plângă la televizor. Ați înțeles, da? Sigur ați auzit toți? Mihai Bendeac plânge și e destul de bărbat încât să recunoască asta. E mândru. Cred că ar trebui să republice pe Facebook povestea aia în care s-a oprit pe marginea drumului ca să plângă de starea societății românești.

Ne place să ne numim un popor cu un simț al umorului, frate cu comedia, dar vezi reacțiile oamenilor la niște glume mediocre, sau vezi că Mihai Bobonete își spune comediant și are 350.000+ Like-uri pe Facebook, și parcă începi să ai dubii.

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.