ȘOCANT – Țiganii sunt țigani!

ȘOCANT- Doi țigani jefuiesc o femeie care a fost lovită de un autoturism

Ar fi șocant, daca urmatoarele cuvinte nu ar fi “doi țigani”, care automat iti ridica asteptarile la ceva cat mai mizerabil si de neconceput. Ce pula mea, da masina peste tine si tiganii sar sa-ti cotrobaie prin buzunare. Problema aici e alta, ca toti suntem familiari cu tiganii, aceste flegme ale naturii, suntem obisnuiti cu ei, dar cum ramane cu ceilalti oameni care s-au strans acolo si o frecau in palma in timp ce aia furau obiectele victimei? “Oameni”…

Dupa ce eutanasiem maidanezii (cre’ ca…) poate reusim sa eutanasiem si tiganii. Sau poate facem niste tabere de concentrare si ii bagam acolo, mi-e indiferent, cat timp nu misuna pe strazi. Bine, nu pe toti, ca exista si tigani care poate sunt mai oameni ca noi, restul, desi nu-mi amintesc sa fi intalnit vreodata un tigan care sa fie altceva decat tigan.

ACTUALIZARE: Aparent, victima nu a depus plangere impotriva tiganilor fiindca “nu ii lipseau multe lucruri din geanta”. Acum imi pare rau ca nu au si batut-o putin, asa inconstienta cum era. Se pare ca desi nu a patit nimic grav in urma accidentului, este in continuare inconstienta.

ACTUALIZARE #2: Primarul Antonie Solomon vorbeste, mai mult sau mai putin, despre acest incident.

Alte articole:

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.