Aparent, Craiova va avea un nou primar

Vreau sa informez corect opinia publica despre ce se intampla in si cu orasul nostru. Asistam la o campanie de atacuri si jigniri la adresa mea si, implicit, la adresa Craiovei. Acest municipiu este cel mai sigur din Romania, nu a dat interlopi pentru ca nu putem spune despre Marin Sorescu sau Mihai Viteazul ca sunt niste interlopi. Asta legat de acel incident cu femeia lovita de masina si buzunarita de doi cetateni de etnie rroma. Locatarii din blocul în care locuieste persoana respectiva au venit în aceasta dimineata la mine (n.r. 20 aprilie) si mi-au spus ca este bolnava psihic, cu mari probleme de comportament si care traieste o drama materiala. Prin urmare nu putea sa aiba teancuri de bani, asa cum s-a vehiculat în presa centrala.

Am declarat aceste lucruri pentru ca vreau doar sa va ofer mai multe amanunte despre caz. Evident ca sunt socat de acele imagini, dar incerc sa va explic ca nu putea fi o femeie cu bani multi acolo in piata si cei doi rromi s-au gandit sa o urmareasca si sa-i fure geanta. Puteam sa fiu chiar eu, puteau sa fie un copil sau oricine altcineva.

sursa: Jurnalul Olteniei

Ei bine, asta e raspunsul primarului Antonie Solomon la cele intamplate. Da, si eu cred ca era sub influenta unor substante, altfel nu-mi explic aberatiile alea. Nu le voi comenta, ar fi o risipa de timp.

De asemenea, am propriile mele motive sa cred ca toata chestia cu “problemele psihice” si “drama materiala”, desi nu are nicio legatura cu absolut nimic, e o abureala totala.

Ce bine ca se apropie alegerile.

Alte articole:


Discover more from Ovidiu Avrămuș | Blog

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

12 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.