Toti dobitocii in spatele volanului

Nu inteleg uneori cum unii soferi pot fi in asemenea hal de cretini. In film apar doua specimene: primul, care opreste camionul in curba, lucru pentru care nici nu trebuie sa fii sofer ca sa iti dai seama de ce niciodata nu se face asa ceva, e nevoie doar de un gram de inteligenta ca sa deduci motivul, iar al doilea, care pe langa faptul ca depaseste pe linie continua, o face inainte de curba si fiindca nu era destul de grav, o face in timp ce prima dintre cele doua benzi de pe sensul opus e blocata chiar in curba. E clar ca amandoi au lipsuri grave, dar as zice ca al doilea e dobitocul campion in situatia de fata.

vazut la zoso

Alte articole:

5 comentarii

 • Lupica George

  07/05/2012 la 03:31

  Am impresia ca-s cam des gica contra pe la tine pe blog :))

  Aşadar, ăla cu duba e întradevăr, demn de toată “lauda”. Cât despre şoferul de camion nu e la fel.

  Există probleme de natură tehnică. Atunci când se opreşte sau cedeaza ceva la un camion, nu poţi trage de el să urci dealul, nu poţi trage “mai pe dreapta”, nu poţi face mare lucru decât să te opreşti acolo unde e…

  E foarte neplăcut, dar se întâmplă.

  Reply
  • anonimus

   07/05/2012 la 11:19

   @Lupica George,
   Da …ai dreptate tu dar nu total pentru ca vea soferu’ care nu poate impinge camionul are OBLIGATIA sa puna triunghi reflectorizant care sa anunte cumva ca este ceva periculos pe acel sector de drum !!! Este ???

   Reply
  • Ovidiu Avrămuș

   07/05/2012 la 13:08

   @Lupica George, sigur, exista si posibilitatea sa nu fi avut omul nicio vina, dar chiar crezi ca asta e cazul? :D Nu avem de unde sa stim sigur, dar eu am spus ce tind sa cred.

   Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.