De ce dati Check In?

Am mai scris despre asta si scriu din nou, fiindca am o reala curiozitate si nu am reusit sa o satisfac pana acum.

De ce exista optiunea ‘Check In’ pe Facebook si de ce ar vrea vreodata cineva sa o foloseasca? Asta insemnand ca atunci cand esti in clubul/barul/etc. respectiv, chiar sa scoti telefonul si sa dai Check In pe Facebook ca sa iti apara pe profil ca ai fost in locul in care esti. Si daca ar dura o singura secunda acest proces, nu imi dau seama care e rostul si de ce ar face cineva asta. Sincer, vorbesc serios, de data asta nu vreau sa fiu rautacios (rare momentele astea), efectiv nu imi pot da seama de ce faceti lucrul asta.

Un raspuns, va rog? Chiar vreau sa stiu.

Alte articole:

3 comentarii

 • anonim

  23/05/2012 la 23:01

  ca la lume ii place sa afle altii pe unde umbla ei. De obicei aia care dau check-in fac parte din categoria pitipoance/pitiponci cu 4000 de prieteni pe facebook si care mor dupa atentia celor din jur. :)

  Reply
 • Lucian

  23/05/2012 la 23:29

  Eu personal dau ckeck in pentru ca mi s-a intamplat de FOARTE multe ori sa am prieteni in apropiere si sa nu stiu nici eu de asta si nici ei de mine si asa ne-am intalnit ;)

  Reply
 • Lupica George

  24/05/2012 la 04:09

  Pe scurt, de plictiseală.

  Am folosit funcţia o singură dată şi atunci a fost pentru că am ajuns înaintea tuturor şi mi-am zis că ar fi cazu’ să-mi butonez smarfonu’ să mai treacă timpul.

  Nu e mereu o situaţie de scurtă durată. Dacă locaţia nu e înregistrată şi trebuie s-o anunţi tu, poate dura considerabil mai mult.

  Lucrul ăsta m-a făcut să mă întreb de ce naiba dă lumea checkin la grătare; nu la cluburi.

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.