• Home
 • Diverse
 • RAT Craiova anunță o iarnă cu peripeții

RAT Craiova anunță o iarnă cu peripeții

Regia de Autonomă de Transport nu are bani pentru cauciucuri de iarnă. Potrivit șefului RAT Craiova, Alin Goga, din cele 169 de autobuze ale Regiei, mai puțin de 30 au fost echipate cu anvelope de iarnă, din lipsă de fonduri.

“Cauciucurile costă 600.000 de lei și nu avem de unde”, a afirmat Goga. Potrivit acestuia, banii abia ajung pentru achiziționarea combustibilului necesar pentru cele 110 mijloace de transport, adică circa 6.800 de litri zilnic, care costă aproximativ 51.000 de lei. Asta în condițiile în care, mai spune conducerea RAT Craiova, furturile de motorină sunt la ordinea zilei și nu prea sunt soluții pentru stoparea fenomenului. “Dacă noi venim cu o soluție să oprim furtul de motorină din mașini, ei găsesc alte 7 soluții să fure în continuare”, a afirmat, azi, Alin Goga.

Ați înțeles, da? Iarna asta ne dăm cu sania în comun. Pun pariu că cele dotate cu cauciucuri de iarnă fac parte din autobuzele “noi”, iar alea vechi, în care dacă dai cu o piatră, explodează, ciuciu. În alea o să fie distracția cea mai mare, abia aștept.

Eu am demult boală pe RAT, și pe bun motiv. Alin Goga, incompetentul care conduce această glumă care este RAT Craiova, practic a recunoscut public că nu are ce să facă în privința hoților de motorină, pentru că “nu există soluții”. Ăsta conduce RAT Craiova. Ăsta.

Normal că nu există bani pentru nimic, când ei sunt furați. Așa stau lucrurile la Craiova.

#romaniisuntdestepti

Sursa: Craiova Forum

Alte articole:

4 comentarii

 • Lupica George

  06/12/2012 la 19:44

  După cum se pare, RAT Craiova e o modalitate distractivă de a te mişca prin oraş.

  Cea mai interesantă mi se pare discuţia despre furtul de combustibil. E mult mai uşor de monitorizat pe autobuzele noi, dar bănui că nu e cazul din ce alte poveşti ai mai zis tu de sălile de forţă.

  Cât despre cauciucurile de iarnă, tot ce trebuie să faci e să investeşti în haine mai groase. În condiţii de astea cred c-aş prefera să merg pe jos decât orice altă capcană a mortii se pregăteşte pe la ei.

  Reply
  • Ovidiu Avrămuș

   06/12/2012 la 20:26

   Că tot zici de capcane ale morţii, nu-ţi spun de câte ori nu am mers cu autobuzul şi şoferul a uitat să închidă toate uşile, chiar şi iarna. În staţie le închide, apoi când pleacă le deschide. :D

   Am un prieten care mi-a spus că a văzut un copil care aproape a căzut dintr-un autobuz cu uşile deschise…

   Reply
 • PushiT

  17/12/2012 la 00:23

  Saptama trecuta am avut un incident nefericit care se putea termina urat cu un autobuz RAT Craiova. Eram la calea ferata de pe Caracal si cand ma uit in spate….un autobuz venea de-a latu spre noi(eram 2 in masina). Ne-am amuzat putin pe seama incidentului, ziceam ca ce amuzant ar fi sa fi avut si pasageri si dupa ce a trecut pe langa noi(am oprit in parcarea de la Electro) am vazut ca era aproape plin

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.