Românii sunt trișori

Acum un an am scris despre o campanie a celor care fac ciocolata ‘ROM’, numită ‘Românii sunt deștepți’. O campanie cu un scop lăudabil, dar care voia să atingă acel scop prin niște mijloace josnice (mai multe detalii în articolul respectiv).

Anul ăsta, aceeași campanie penibilă continuă pe același principiu. Anul ăsta suntem îndemnați ca de fiecare dată când publicăm ceva frumos despre România, să folosim tag-ul “romaniansaresmart”, sau “romaniisuntdestepti”, pentru ca acestea să devină “tag-urile țării”. La prima vedere ai crede că se referă la conținut la care se aplică etichetele respective, cum ar fi logic, dar nu e așa. Suntem îndemnați să le folosim indiferent că sunt relevante sau nu în raport cu conținutul publicat. Cum spun și ei, poți folosi tag-urile și atunci când urci un film pe YouTube despre plimbarea ta cu mașina pe “Transfăgărășean” (românii sunt deștepți…).

Mi se pare o campanie ridicolă, foarte prost gândită și aproape la fel de superficială și inutilă ca și cea de anul trecut. Cu toate astea, sunt surprins să văd că mulți o susțin. Serios, NIMENI nu vede cât de greșită e întreaga abordare?!

Alte articole:

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.