“Apocalipsa” din 2012

Ce mi se pare trist e că oamenii ăștia de la NASA care cu siguranță au lucruri mult mai importante de făcut, au considerat că e nevoie să își piardă timpul făcând acest film și un site în încercarea de a le explica idioților care cred în apocalipsă că… sunt idioți. Ar trebui să îi lase să se zbată aiurea până la data cu pricina, când o vor lua în gură.

P.S. Apropos, apocalipsa asta de pe 21 decembrie nu cumva e a doua pe anul ăsta? Parcă îmi amintesc citind mai demult despre cum sute/mii de oameni din America și-au abandonat casele și au vândut tot ce aveau ca să plece și să răspândească vestea că vine sfârșitul zilelor, să aibă lumea timp să se roage la dumnezeu pentru iertarea păcatelor. Mă înșel, a fost anul trecut?

Alte articole:

Un comentariu

 • biank4447

  15/12/2012 la 08:26

  Apocalipsa anterioara cred ca fusese programata undeva in luna mai a anului trecut, dar pare-se ca s-a amanat de vreo doua ori.

  Chiar daca cei de la NASA au cu siguranta lucruri mai importante de facut, tind sa cred ca undeva, intr-o anume parte a globului s-a iscat o isterie destul de ampla de stau ei sa-si iroseasca timpul.

  Daca stam insa sa tragem linie, se poate constata ca procentul populatiei saraca cu duhul a crescut sau continua sa creasca exponential. A se vedea extremismul religios (si nu ma refer aici la cei care tin Coranul in brate, ci mai curand la nebunii inghesuiti sa pupe oseminte, ca doar-doar le baga Al de Sus sanatate, fericire si eventual ceva haleu in traista), epidemiile aviaro-porcesti, teama de faina, amidon, pudra de talc-aka Antrax etc. care au fost inghitite fara un minimum de rationament.

  Consider ca toate aceste manifestari dovedesc fuga de responsabilitate a multora dintre noi, din moment ce stam in expectativa, pentru o eventuala consecinta pozitiva sau negativa de natura providentiala, consolandu-ne cum ca nu putem lupta cu ‘ceea ce-i mai presus de noi’. Oare de cate ori nu auzim in jurul nostru ‘Doamne ajuta!’ sau ‘Sa dea Dumnezeu!’?!

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.