Scurte #30 – Cu peptu’ gol

tricou-decoltatNu înțeleg băieții care poartă tricouri/maieuri decoltate peste un anumit punct, iar când ați citit asta deja ați știut exact la ce mă refer așa că nu e nevoie să dau alte explicații. Tot ce face tricoul ăla e să te facă să arăți ca un muist. Atât. Nu e nimic mișto la el. Nimic. Ăla îl iei doar în zilele când decizi tu că ar fi cazul să ieși în public arătând ca un muist, ceea ce și ești, de altfel.

Vara mă gândesc că e mai acceptabil, că e cald și nu știu ce, deși tot arăți ca un muist și nu m-aș lăsa prins nici mort purtând așa ceva. Pe de altă parte, dacă începem să justificăm muimea asta pe baza faptului că e cald, ajungem să justificăm și felul în care își poartă unii maimuțoi tricourile peste burtă, tot cald le e și lor.

Am văzut un muist din-ăsta aseară, în autobuz. Afară 7 grade și ăsta cu ce părea a fi o geacă de piele pe el care bine-nțeles că era deschisă și pe sub un tricou/maieu decoltat. Cred că era cam o palmă de la baza gâtului până la tricou. O palmă verticală, să ne înțelegem. Să se vadă peptu’.

Alte articole:

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.