Halloween-ul în club

Tot nu-mi dau seama cum se poate simți cineva bine în așa o înghesuială (am fost în Arcade). Jumătatea a zis că pe ea n-a deranjat-o, dar eu la un moment dat simțeam că turbez. Acolo dansai fie că voiai fie că nu; un pas la stânga să treacă majoreta extraterestră, unul la dreapta să treacă unul dintre cei 20 de Jokeri prezenți, hop un pas în față că prin spate vine tipul care în ultimele minute dinainte să plece de acasă s-a spoit cu ceva aleatoriu pe față, mâinile sus că deja nu mai ai loc să le ții pe lângă corp și ooooo, ce dansăm și ce ne mai distrăăăăăm! Bine, exagerez un pic, dar m-a frustrat. Nici să mai stau din când în când să mă screm în timp ce dansez ca să scot cioburile de la sticlele de bere sparte din talpă nu m-a atras în mod deosebit.

Vis-a-vis de înghesuială, mi-am amintit de o seară în Comitet, o cămăruță prin centru unde e și mai rău de atât. Acolo dansezi simultan cu vreo 3-4 persoane. Am stat cam în același loc toată noaptea dar sunt convins că am dansat cu cel puțin jumătate din lumea de acolo, fără să vreau.

Voiam să mai vorbesc despre ceva dar mă cenzurez fiindcă am devenit o curvă jalnică și exprimarea liberă nu mai e ce era odată.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.