• Home
  • Personal
  • Mesaj pentru fata cu borcanele de castraveți murați de la Rotonda

Mesaj pentru fata cu borcanele de castraveți murați de la Rotonda

Ieri am avut nenorocul să mă nimeresc în aceeași zonă a orașului cu tine și am avut nenorocul să mă surprinzi făcând ceva absolut oribil. Știm amândoi despre ce e vorba și vreau doar să îți spun că e ceva ce nu obișnuiesc să fac, jur! Există o explicație pentru comportamentul meu și deși consider că nu-ți datorez nimic, pur și simplu m-a mustrat conștiința încontinuu de la întâlnirea noastră nefericită.

În primul rând vreau să îți spun că îmi asum complet fapta, dar, după cum spuneam, nu e ceea ce pare. Vezi tu… totul e de fapt vina iubitei mele, la care de acum mă voi referi drept Diavolul Jumătatea, pentru comoditate. De obicei eu mă tund în cartier la o frizerie obișnuită și ieftină în comparație cu altele. Mă tund acolo fiindcă e aproape de casă și sunt mulțumit de cum mă tund doamnele de acolo. Nu sunt pretențios. Jumătatea, în schimb, nu e la fel de mulțumită, evident, adică pe tine ce te mulțumește? Te mulțumește vreodată ceva?! Nu știi decât să… scuză-mă, ziceam de frizerie. A insistat de mai multe ori să încerc și altă frizerie, deși i-am tot zis că nu văd ce ar putea face diferit, că eu mă duc la frizer doar ca să-mi mai scurtez puțin părul și nu am nicio freză deosebită, pur și simplu îmi pieptăn părul înspre dreapta și atât, cu bretonul puțin ridicat și dat un pic pe spate, pentru gagici nimeni, absolut nimeni, sunt fericit în relația mea, ok? Dar nu te poți înțelege cu Jumătatea, doar e femeie, și una absolut grozavă, am menționat cât de grozavă e? Pur și simplu grozavă.

Așa că am ales altă frizerie, mai scumpă și toate cele, la Rotonda. M-au tuns… bine. Prețul e aproape triplu, dar nu contează asta, că serviciile de calitate sunt mai scumpe, e normal. Problema cea mare e că am stat probabil 40 de minute pentru cea mai banală tunsoare posibilă. În regulă, apreciez faptul că au fost atenți și obositor de meticuloși, și că asta înseamnă calitate, și bla bla. Dar chiar nu am nevoie de asta; cum spuneam, nu sunt pretențios. Dacă durează mai mult de 20 de minute, la părul meu, deja mi se pare ridicol. Așa că probabil nu mă voi mai duce acolo.

Acum să ajungem la evenimentul nefericit la care ai fost martoră. Am ieșit din frizerie și mă îndreptam spre mașină. Înainte să traversez, stând la semafor, ca să îi arăt Jumătății noua mea tunsoare, mi-am…

Mi-am făcut… un…

Mi-am făcut un selfie.

Și știu că am greșit! Îmi recunosc fapta, dacă e ceva ce nu sunt, e laș! Mi-am făcut un selfie în public și știu că e dezgustător, dar ți-am spus, a fost doar pentru a-i trimite Jumătății, în niciun caz pentru a îl publica online împreună cu un citat aleatoriu pe care nu îl înțeleg, dar care mă face să par interesant fiindcă e aparent profund, pentru a atrage atenția asupra mea și a îmi hrăni nevoia compulsivă de a fi admirat și apreciat pentru felul în care arăt, fiindcă nu am nimic valoros să ofer lumii și în sinea mea știu că sunt complet mediocru.

Îmi regret fapta și mă macină constant faptul că ai fost martoră la așa ceva, dar speram, cu bunăvoința ta, să mă… de fapt… știi ce? CINE TE CREZI TU, DOMNIȘOARĂ? Și cum îți permiți să ai atitudinea asta față de mine? Nici măcar nu mă cunoști! Să îți fie rușine! Te uiți cu privirea aia la mine, judecându-mă și râzând, RÂZÂND de mine de parcă ai vreun habar cine sunt. Ei bine, nu ai! Iar castraveții ăia ce e cu ei?

Zici de mine, dar la tine nu te uiți? Cine merge așa pe stradă, cărând borcane cu castraveți murați? Cum îndrăznești să te uiți la mine de sus, cu castraveții ăia în mâna?! Crezi că ești mai bună decât mine, sau ce? UITĂ-TE LA TINE, apoi comentează pe seama altora, domnișoară! M-am săturat de atitudinea asta a ta și nu consider că merit tratamentul ăsta, mai ales de la o străina cu borcane de castraveți murați în mână!

Consider că ți-am zis tot ce am avut de zis. Aș aprecia dacă am încheia discuția asta și ți-ai vedea de viața ta. Nu te mai uita așa la mine, că nu însemni nimic pentru mine, ești un nimeni!

NUTEMAIUITAAȘALAMINELASĂMAINPACE!!#”//%GSD (/(!)¤%&%”&(f FDF%”(tS5RW ERER#8XYF FGHgIOUJ

12 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.