“Noua medicină germană”

Țineți-vă bine, că asta o să fie tumultoasă rău.

Vorbeam recent despre Olivia Steer, o dementă care balivernează în public despre cum vaccinurile sunt inutile ori dăunează; dar tipa asta e pistol cu apă pe lângă “noua medicină germană”, sau “NMG”. Vă țineți bine, da?

“Noua medicină germană” spune că orice afecțiune se datorează unui conflict intern. De exemplu, dacă ai probleme cu uterul, motivul este un sentiment de inferioritate sexuală. Orice problemă cu plămânii? Frica puternică față de altă persoană. Ai ceva la pancreas? E de la vreun conflict cu membrii familiei. Tumori sau ulcer? Astea sunt doar metodele corpului de a se vindeca după ce conflictul este rezolvat, nu trebuie luate medicamente. Pe cuvântul meu că chestiile astea sunt pe bune, nu inventez.

Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut în 1978, când Dr. Ryke Geerd Hamer, internist la clinica oncologică a Universității din München, a aflat că fiul sau a fost împușcat mortal. Câteva luni mai târziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Cum nu mai fusese niciodată grav bolnav, i-a venit ideea că probabil cancerul a fost datorat șocului produs de vestea morții fiului său.

Nu-i așa? Un om sănătos mintal automat la asta s-ar gândi într-un astfel de caz. Mă trezesc cu herpes genital fiindcă mi-a zis una zilele trecute că am penisul mic și mi-a rănit sentimentele. Cam așa funcționează logica ăstuia și “noua medicină germană”.

Avem un grup românesc pe Facebook care are peste 9000 de membri. Dacă ăia care o ascultă pe Olivia Steer și nu își vaccinează copiii ar trebui arestați, ăștia ar trebui aruncați în niște lagăre și persecutați, că o societate normală nu ar trebui să tolereze astfel de idei aberante și oameni care cred în ele (imediat mi-au venit în minte credincioșii, nici ăia nu sunt prea departe). Am făcut cerere să intru în grup dar nu a fost acceptată, din păcate. Inconștienți administratorii ăia dacă stai să te gândești, poate eu acum mă simt respins și mă trezesc mâine cu vreo boală cardiacă. Ce-o să fac atunci, o să apelez la “doctori”? PFF!

Găsiți la Arhi niște poze cu ce se discută în grupul ăla, el a avut norocul (?) să fie acceptat. Nu te uita peste ele decât dacă ești pregătit să suporți un enorm conflict intern, și anume creierul care te amenință cu un ALT+F4 dacă nu te oprești din citit.

Alte articole:

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.