Eu nu mă vaccinez, că știu mai bine

Unul dintre lucrurile pe care le-aș face dacă aș avea putere supremă în stat ar fi să arestez oamenii care refuză să își vaccineze copiii ori răspândesc neadevăruri medicale. Susțin o democrație până în punctul în care liberul tău arbitru reprezintă un pericol pentru ceilalți. Dacă periclitezi voit și în mod activ bunăstarea celorlalți, există un loc special pentru tine în pușcărie. Mi se pare o chestie de bun simț. Toleranță zero pentru oamenii ăștia.

Am descoperit-o ieri pe Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, o dobitoacă a cărei încarcerări pe cuvânt ca ar favoriza societatea. A ajuns și la noi nebunia cu vaccinurile și idioata asta a îmbrățișat-o deplin. Își învață gloata de cretini adunată în jurul ei că vaccinurile nu numai că sunt inutile și nu te protejează, dar te și îmbolnăvesc.

“Sunt periculoase, sunt niște produse fabricate din substanțe chimice, de sinteză, extrem de periculoase, care nu au cum să te protejeze.” – Olivia Steer

Bă voi înțelegeți? Olivia Steer, acest savant nedescoperit, a ajuns la concluzia că vaccinurile astea pur și simplu nu au cum să te protejeze. Cel mai înfiorător lucru la oamenii ăștia mi se pare inabilitatea lor de a-și recunoaște propriile limitări. Adică oamenii ăștia se cred cine știe ce genii fără niciun motiv. Proasta asta nu e în stare să zică “bă, stai puțin, că eu nu sunt atât de educată în domeniu încât să pot contrazice consensul științific asupra subiectului, ce pizda mea mă bag aiurea cu opiniile mele retardate?” Nu, că oamenii ăștia nu gândesc așa. Ei știu mai bine. De ce? Educația necesară nu o au, dar se iau după minoritatea de specialiști (proști cu diplomă) care înoată împotriva valului, pentru că e mai atrăgătoare părerea celor 1% care strigă conspirație și minciuni și vor să deschidă ochii prostului de rând care e dus de nas de companiile farmaceutice din Iad. Restul de 99% sunt cumpărați și nu poți avea încredere în ei, absolut toți.

Și cu încălzirea globală e exact același căcat; “nu domne, ce mă iei pe mine cu consensuri și nebuneli, ăla din spate de acolo zice că voi toți mă mințiți și profitați de mine și are o teorie pe care creierul meu subdezvoltat o consideră plauzibilă, așa că aleg să îl cred pe el și să îmi țip opiniile în gura mare și să conving alți oameni care respiră pe gură să mi se alăture.”

Olivia asta are peste 47000 de oameni care o urmăresc pe Facebook. O măsură suplimentară dacă aș avea putere supremă în stat? 47000 de aresturi.

Alte articole:

13 comentarii

 • Alessia

  21/02/2015 la 11:55

  Cum au supravietuit oamenii pana acum atatea secole fara vaccinuri? Cu infuzii de ierburi, ceaiuri si vitamine din legume si fructe.

  Eu o sustin. Habar n-am cine e si nici nu o sa ma interesez, dar o sustin. Eu de 2 ani si ceva nu am pus gura pe niciun fel de antibiotic sau medicament, in afara unor antiinflamatoare slabe cand mi-am scos maselele sau m-a durut capul (o data sau de 2 ori in 2 ani). Nu m-am imbolnavit decat de vreo 2 ori, hai sa zic 3, ca poate nu-mi amintesc. Si au fost raceli sezoniere banale, pe care le-am tratat cu o bomba de vitamine provenite din fructe si legume din piata si ceaiuri. Mai mult de 2 zile nu m-a tinut nicio raceala. Nu m-am mai vaccinat de la 10 ani, parca (vaccinul ala care lasa floricica ce era obligatoriu in scoli) si oricum regret ca am facut-o. De la nebunia cu vaccinul pt cancerul de col uteric am refuzat categoric sa ma vaccinez si aveam 14-15 ani. Daca fac cancer pana mor, o sa te anunt.

  M-am documentat intens in legatura cu vaccinurile si sunt de acord cu tine ca Olivia asta e o proasta (daca e sa ma iau dupa citatul pe care l-ai scris). Dar cu concluzia nu greseste. Motivul pt care eu nu ma vaccinez este simplu: imi imunizez corpul impotriva infectiilor cu nutrienti din legume si fructe. Constant. Cu copiii e la fel. Alimentatia corecta combate aproape orice raceala sau boala.

  Nu ma crede daca nu vrei, dar am 2 ani jumate de experimentare in spate. Uite iti las niste link-uri.

  http://www.naturalnews.com/048151_vaccination_dangers_children_Big_Pharma.html
  http://www.naturalnews.com/035871_vaccination_immunization_myths.html

  Si pentru alte informatii, naturalnews.com e o adevarata comoara.

  Te pup.

  Reply
  • Cristi

   12/02/2016 la 15:06

   Pentru incultura ta generala, bacteriile evolueaza, deci in ziua de azi aportul fructelor si legumelor nu este suficienta pentru a-ti imuniza corpul. Incearca sa te lasi muscata de un caine turbat fara sa faci antitetanos sau antirabic, fii sigura ca toate aceste produse pe care le consumi iti vor garanta sanatatea.

   Reply
  • Ovidiu

   07/06/2016 la 11:09

   Cum recunosti un prost? Cand te intreaba cum traiau oamenii pana la vaccinuri. Pana pe la vreo 30-40 de ani. Asta daca nu o mierleau la scurt timp dupa nastere. Ah, si cand ii ceri surse pentru ineptiile pe care le behaie ti da link-uri la articole de pe naturalnews. Esti o vaca sinistra, Alessia.

   Reply
   • Catalin Pinzariu

    06/05/2018 la 19:37

    Nu stiu cine esti AVRAMUS ! Dar limbajul spune totul despre tine ! M-am vaccinat si eu si sotia si copii !
    Nu am murit niciunul !
    Nu o cunosc pe Olivia Steer si nici parerile dumneaei dar de tine m-am lamurit .
    Orice om normal ar face pe dos caci ….
    Tu insuti esti un virus !

    Reply
    • Ovidiu Avrămuș

     06/05/2018 la 22:03

     Cătălin, mă bucur că nu ați murit niciunul și că consideri că lumea ar trebui să se vaccineze, exact asta spuneam și eu, nu știu ce ai citit tu. Din păcate, vaccinul care ți-ar trebui ție nu cred că s-a inventat încă.

     Reply
 • Ovidiu Avrămuș

  18/07/2020 la 21:01

  Las mai jos comentariul unui individ care a citit articolul de mai sus, apoi a intrat pe pagina de Facebook a blogului și a comentat la cel mai recent post, care nu avea nicio treabă cu subiectul articolului de mai sus. Atât l-a dus pe el capul.

  Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.