• Home
  • TV
  • O întrebare despre ‘Ferma vedetelor’
ÎnTV

O întrebare despre ‘Ferma vedetelor’

Nu urmăresc emisiunea în mod regulat, doar trecător când mai stau la bucătărie la o țigară, însă am văzut mai mult de două minute în total, cam cât e nevoie ca să dezvolți un dezgust pentru Dan Helciug. Înțeleg atracția, iei niște vedete și le arunci într-o pădure, în nămol, timp de câteva săptămâni (sau cât stau ei acolo). Lumea vrea să vadă asta.

Întrebarea mea este legată de premiu, care am înțeles că este de €50.000. Nu înțeleg de ce banii ăștia se duc la concurenți și nu în altă parte, mai exact, de ce nu se donează. Dacă nu ar fi vedete, aș înțelege, dar atunci nu s-ar mai uita nimeni la emisiune, că nimeni nu vrea să vadă un documentar despre satul românesc. Tocmai vedetele astea au nevoie de banii ăia? Nu ar fi mai de bun simț să îi doneze? La asta mi se pare că mă gândeam și când era cealaltă misiune, aia cu vedetele în Africa, dar nu mai țin minte cum era treaba cu premiul acolo, deci nu știu.

Premiul câștigătorului emisiunii ar fi posibilitatea de a alege cui să îi doneze, unei organizații, unui orfelinat, nu știu, undeva unde vor aduce mai mult bine decât în buzunarul lui.

Nu? Amirite or amirite?

dan-helciug

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.