• Home
  • Diverse
  • Teo Trandafir și alți paraziți pe care îi admirăm

Teo Trandafir și alți paraziți pe care îi admirăm

Sunt prieten pe Facebook cu tot felul de oameni retardați, din obligații sociale și pentru că e impractic să exclud complet contactul cu lumea din jur. Nu le dau tuturor oamenilor de genul ăsta unfollow fiindcă sunt de părere că ignorarea răului din lume nu e întotdeauna un lucru bun. Sunt prieten cu oameni pe care îi disprețuiesc enorm și mă dezgustă profund, dar îi urmăresc ca nu cumva să uit asta. Îi vezi cum se comportă și ce activitate au online și știi să îi eviți în lumea reală. Dacă văd pe cineva că publică citate de-ale lui Arsenie Boca, propagandă anti-vaccinuri, ori selfie-uri, știu că nu vreau să petrec timp în compania acelei persoane.

O chestie care mi-a apărut zilele trecute pe Facebook e un articol din “Revista Teo”, site-ul lui Teo Trandafir, despre numărul locuinței tale și cum poți calcula “vibrația” ei folosind acest număr. Mai mult, poți să afli și dacă e bântuită din cauza numărului casei tale. Serios.

teo-trandafir

Aveam de gând să spun câteva cuvinte despre chestia asta, dar nu mai, cu cât mai repede termin de scris asta, cu atât mai curând mă pot resemna în pat cu fața în pernă.

Sunt sute de astfel de articole pe mizeria aia de site. Cel de care zic aici e scris de un anume Daniel Suta, iar uitându-te pe lista articolelor publicate de el, începi să filozofezi despre moarte și dacă este întotdeauna o tragedie, ori dacă nu cumva omuciderea poate fi un lucru eroic, bun.

Nu înțeleg de ce oamenii ăștia nu sunt închiși în case de nebuni. Noi îi admirăm, îi facem celebri și de pe urma noastră fac grămezi de bani. Lumea ar fi un loc mult mai bun dacă atunci când i-am vedea pe stradă în loc să zicem “uau, uite-o pe Teo, hai să facem un selfie cu ea” am zice “haha, uite-o pe Teo, hai să-i spargem capul cu o piatră pentru binele umanității”.

Sunt conștient că nu toți își și cred aberațiile pe care le împrăștie în lume, dar ăia care nu le cred sunt de o speță și mai joasă, că ăia caută să înșele, să profite de prostia omului de rând, și contribuie activ la degradarea societății.

Oamenii ăștia nu merită aceleași drepturi ca restul lumii.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.