Când proștii se adună

Se întâmplă asta:

Dimineața la 08:30 parcarea de la ICMET e întotdeauna trei sferturi plină; ca să găsești loc de parcare, trebuie să te duci până la ultimul rând și să mergi până spre capătul celălalt.

O să îi iau în ordinea prostiei; primul cu care vreau să încep e țăranul cu Tico. După ce că mașina are un metru, nici nu o bagă ca lumea în parcare, lăsând încă un metru neocupat în fața mașinii. N-ai cum să treci printre el și TIR. Al doilea e țăranul cu Matiz; după ce că mașina are 1.5 metri și era destul loc să o așeze ca lumea, a lăsat-o cu curul într-o parte. De ce să se mai obosească? Cam dificil să treci printre el și Tico. Iar dacă cumva ai reuși să treci de ele și să vrei să o iei pe lângă TIR, mai e țăranul cu Cielo, care în loc să o parcheze după spațiile din dreptul TIR-ului, a preferat să o parcheze în dreptul lui și strâmb. De ce să o lase cu 5 locuri mai departe? Cam dificil să treci printre el și TIR și sunt convins că nu a lăsat-o strâmb doar în caz că pleacă țăranul cu Tico, să aibă lumea puțin loc să treacă printre el (Cielo) și TIR.

Zici că nu are nimic dacă ești puțin prost, că nu incomodezi, dar apoi mai vine un prost, și încă un prost, și împreună îi puneți pe alții să facă dimineața diverse manevre de întoarcere printr-o parcare aglomerată ca să ocolească prostia voastră.

Ca bonus, mai avem doi țărani:

Deși acel Cielo e parcat într-un loc după ultimul loc de parcare de pe rândul respectiv, să zicem că ignorăm asta, că nu încurcă pe nimeni prin asta și îi era lene să o ducă la celălalt capăt într-un loc liber și să stea 20 de secunde să traverseze parcarea pe jos. Doar că țăranul a considerat că are nevoie și de locul din față.

De acel Ford din a doua poza nu mai zic nimic. Nu era nimic pe locul de parcare care să îl împiedice să ocupe și metrul rămas neocupat. Pur și simplu nu a vrut.

Alte articole:

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.